4 entry daha
  • alistigimiz yeni nesil korku türüne pek bir yenilik katmayan film. filmde o kadar çok klise var ki sanki yeni bir film degil de bugüne kadar çevrilmis korku filmlerinden bir derleme izliyorsunuz. korkunç ya da germesi gereken sahneler de kimi zaman amacinin disina tasip güldürüyor. ryan reynolds ise blade trinity'den alistigimiz üzere yine filmin bir kisminda üst yarisi çiplak bir sekilde kaslarini sergiliyor. diger insanlar nasil düsünür bilmem ama ben ryan reynolds'i two guys and a girl'de daha severek izlerdim. simdi ise yavas yavas itici gelmeye basladi.

    --- spoiler ---
    filmdeki kliselerden bahsetmistik, simdi yavas yavas konuyu da özetleyerek bu kliselere deginelim. bir aile yeni bir eve tasinir. evin tahmin edebileceginiz gibi bir 'geçmis'i vardir**. aile "nolcak ev bu alttarafi, yiycek mi bizi. hem bak sekline semaline göre bayagi da ucuz" nidalari esliginde eve tasinir. evde gelisen olaylardan en çok etkilenen kisi evin babasi olur. hafif hafif tirlatma belirtileri gösterir*. anne ise tam tersine oldukça dayaniklidir ve korumaci bir yaklasim gösterir, anaç bir portre çizer*.
    --- spoiler ---

    konudaki klislere bir kenara birakirsak filmde sahne olarak da yüzlerce klise var bunlari da izlerken rahatlikla farkedebilirsiniz.

    bence 'olmamis' bir film bu. yine de karanlik bir sinema salonunda yüksek volume'lü çigliklar, efektler esliginde gerebilir (ama verdiginiz paraya deger mi bilemem). filmin ilk versiyonunu izlemedim ama bu yeni versiyonundan güzel (hatta çok daha güzel) olabilme ihtimali oldugunu düsünüyorum.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap