2 entry daha
  • tam kullanım şekli:
    allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir, sonra da buldururmuş.

    tersi de geçerli olabilir:
    allah sevmediği kuluna önce eşek buldurur, sonra da kaybettirirmiş.

    tersinin geçerliliğine örnek:

    -sourlemonade-> o midas: merhaba, o midas! bu mesaj size sourlemonade tarafından yollanıyor. sourlemonade'e eklediğiniz backup isteği bitmiş, toplam 103 başlık işlenmiştir. backupınızı sub-etha üzerinden sourlemonade linki ile sourlemonade sitesine bağlanarak backup'ım bitmiş mi? seçeneği ile indirebilirsiniz.(07.05.2005 05:45:19)

    o midas -> sourlemonade: hoop! dalga mı geçiyorsunuz? sourlemonade aylardır kapalı ki? yazar olduğumdan beri kırmızı fon eşliğinde offline yazıp durur. bir ay kadar once bir kere online olduydu; hemen girip işlemlerimi yapıp talebimi iletmiştim gerçekten online olduğunu sanıp. 15 dakika sonra tekrar off olduydu, hem de ebediyen. herhalde kurcalıyordunuz birşeyleri o sırada bilmem neden. yahu bak şimdi kıllandım; yoksa hep online'dı da sadece bende mi offline çıkıyordu bir sebepten. dur bir sourlemonade başlığına bakayım. bu arada bu mesajı da yazdım ama, sourlemonade cismine böyle paldır küldür mesaj atılabiliyor mu acep? sourlemonade gerçek bir adres midir ki yoksa telesekreterle muhabbet mi ediyorum acaba? kimseye gitmeyecekse bu mesaj, güldürmeyelim internet hatlarında dolaşan elektron cinlerini kendimize. lakin yazdık bu kadar, ziyan olmasın basalım yollaya. en fazla mesaj kafası kesik tavuk gibi dolaşır serverin içinde bulamadan bir çıkış yolu sonsuza kadar. (08.05.2005 02:44:52)

    -sourlemonade-> o midas: sourlemonde'in çalıştığı makinede bir iki ayarı değiştirmişler bu yüzden çalışmaya başlamış... neyse yok fazedin. (08.05.2005 21:41:50)

    edit(08:06:2005): bugün eşeğimizi tekrar bulduk, sourlemonade yeniden çalışmaya başladı. seviyor bizi herhalde.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap