3 entry daha
  • zamanında hakkında yazılan haklı veya haksız olumsuz entryler nedeniyle ortalığı birbirine katmış kişi. bu nedenledir ki ssg tarafından adına açılmış başlığın bir kaç kez gözden geçirimiş, toplu entry silinmeleriyle oluşabilecek hukuki sorunların önüne geçilmeye çalışılmıştır. durumun pek değişmemesi üzerine(etki tepki hadisesi) yazı yazanların dikkatini çekmek maksadıyla ssg tarafından bir açıklama konmuş, "aman, yapmayın, etmeyin" denmiştir.

    bunun üzerine mizah yönü güçlü yazarlarımız, ece erken' in ne kadar değerli bir insan olduğu yönünde türlü açıklamalar yaparak hiçbir şekilde hakaret içermeyen, çok seviyeli ve cidden dalga geçen entryler yazmışlardır, bu sivil, legal ve haklı tepki nedeniyle ece erken avukatını devreye sokmuş, değerli meslektaşımın talebi üzerine, biraz da ece erken'in sözlükte bahsi geçmeyi hakkedecek bir kişi olmadığı haklı düşüncesiyle ssg başlığa girişi kapatmıştır. aslında bu ece erken' in sözlükten görebileceği en ciddi tavırdır ama ece erken' in konuya böyle bakabileceğini şahsen hiçbir zaman düşünmedim.

    herneyse, artık sözlük entry denetleme uygulaması daha kurumsallaştı, hukukçuların görüşlerini belirtebildiği bir platform oluşturuldu ve olayın üstünden de uzun zaman geçti, bu başlığın kapalı kalması onun çok güzel ama başka da bir özellliği olmadığını düşündüğüm bir insan olduğu gerçeğini yazma imkanından yoksun bırakıyordu beni, ki bu da hiç önemli değil, zira ece erken önemli değil benim için, sözlük'e bir şey olmasın.
1362 entry daha
hesabın var mı? giriş yap