5 entry daha
  • engin agabeyin burnunun nasil kirildigini anlatmak isterim. 88 yazi ibi kom mayolarinin defilesi icun dalyan a gitmistik. bizi orada kom trikonun sahibi hulusi dat kom karsiladi. biz yorgunlugun etkisiyle otele gidecek gibi olunca engin agabey
    "cavus, nereye oyle? dalyan a geldik caretta carettalari gormeden olur mu?" dedi. ben caretta nedir, yesil cevre bilinci nedir o zamanlar bilmiyordum, engin agabey uzun uzun sera etkisinden, ozon tabakasindan, asit yagmurlarindan bahsederek beni aydinlatti. ve iste iztuzu sahillerine gelmistik. engin agabey burada carettalari eliyle besledi, havuc ve seker verdi. bu sirada bolgeye otel yaptirmak uzere hain planlar icinde bulunan mehmet ali y nin jipi yaklasti. mehmet ali y... ve korumalari cevre dostu oldugunu bilip toplum uzerindeki aydinlatici etkisinden korktugu engin agabeyin uzerine jipini surdu. engin agabey kaplumbagalar ezilmesin diye turlu hamleler yaparken ayagi kaydi bir caretta kabuguna carpipi burnunu kirdi.

    ben mehmet ali y...' yi ve adamlarini hareketli jip icinde dovunce, kactilar. engin agabey ise burnundan sariiil sariiiil kanlar aktigi halde hic bozuntuya vermedi

    "eee cavus gordun iste cevre gazisi de olduk" dedi.
    o gunden sonra adi gazi pasa kaldi manken aleminde. o gece ki defilede ise sahneye caretta caretta cikarttik dunyanin ilgisini bu nesli tukenmekte olan hayvanlarin ustune cektik. mehmet ali y... ve adamlari ise bir daha iztuzuna yanasamaz oldu.
    engin agabey ise bu kahramanca basarisini hatirlattigi icin defalarca teklif gelmesine ragmen burnunu estetikle duzeltmedi, "beni seven boyle sevsin" dedi. simdi soyleyiniz boylesine degeri bilinememis gorunmez bir kahramani pohpohlamayalim da kimi pohpohlayalim.

    hatta baslik acayim

    engin kocun guzelligi
44 entry daha
hesabın var mı? giriş yap