80 entry daha
  • bir işi görüp "ay ne kötü yapıyorlar" diyebilmek için iyisini bilmek gerekir. bizler sözlükte birçok ünlüyü, şarkıcıyı türkücüyü eleştirdiğimiz,yerden yere vurduğumuz için zaman zaman medya tarafından yuhalanıyor, kötü çocuk oluyoruz. bu bizim kabahatimiz değil, biz "iyilerini" görerek büyüdük.
    bugün bizler sunucunun, spor spikerinin, adamın kötüsünü eleştirebiliyorsak kenan onuk gibi birini tanıdığımız içindir. biz televizyonda sakin sakin ve doğru dürüst türkçe ile maç sunabilen insanların olabileceğini gördük. "spor kültürü" diye birşeyin varlığını keşfettik. sunucunun sunduğu konu hakkında bilgi sahibi olmasının ne kadar önemli olduğunu gördük. sadece bir "maç spikeri" olmanın yetmediğini, atletizm, olimpiyat karşılaşmaları, futbol, voleybol, ne gelirse sunabilmenin gerçek bir spor spikeri olmanın gerekleri olduğunu öğrendik. e tabi ki şimdi feryat figan maç sunan insanları beğenmeyiz.
    bir süredir gözlerimizin önünde eriyip gidiyordu bu değer ve hayat bir insanı sizden almak isteyince gözünüzün önünde bile olsa birşey yapamıyorsunuz. hastalığından önceleri haberdar olmayan bendeniz programda kendisindeki değişikliği fark ettiğimde "yav ne oldu bu adama,bakmıyor mu kendine" diye sormaya başladım ev halkına ..sonra öğrendik ki kenan onuk dönülmez bir yola girmiş.. ve bugün de yolun sonuna gelmiş. başka bir yola girmiş.
    yolun açık olsun, sen spor adamısın, mesafelerden korkmazsın.
    esen kal.
157 entry daha
hesabın var mı? giriş yap