1 entry daha
  • marine* ile oynanan kisminda "andrew harrison" isimli bir marine oynanmakta, goruntuler ve e$yalar, gerekse alien cizimleri, efektleri, motion sensor'lar ve atmosfer enfes. ama gorevler acaip emrivaki, "harrison git onu ac, harrison git bunu getir, harrison cay koy, harrison kofte pi$ir". eaminakoyim diyor bazen insan, az yiyin de u$ak tutun.

    tecrubeli aliens seyircileri oynarken direk yumurta patlatma gudusune sahip olduklarindan fazla facehugger veya duvardaki insanlarla konu$mak yerine onlari havaya ucurmayi tercih edeceklerinden fazla chestburster gormeleri soz konusu degil. alien'larla ugra$mak ve nereden cikacaklarini tahmin etmek kolay, hele hele elinizde smartgun varsa acaip kolay, tetige basiniz 2 saniyede ligme ligme alien servise hazir, afiyet olsun. yalniz karde$im, bir robot kullanma olayi var ki, dadina doyulmuyor. velhasil kelam, marine kismi got ziplatan bir atmosfere sahip, ama ilk oyuna gore daha kolay, queen bile daha kolay, hatta cok afedersiniz osurta osurta oluyor hard level settingde (ben sert level severim dersem delikanlilik sekteye ugrar mi?).

    fakat oyunun en bomba sekansi alien olmu$ sevgili dostlar, zira olaya bu sefer sifirdan ba$layip $irket oluyorsunuz, ilk level'da bir facehugger olarak ba$liyor, sonrasinda chestburster olunuyor*, hemen ardindan da chestburster olarak bilfiil icraati da siz yapiyorsunuz.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap