855 entry daha
  • referans verecegim enry'ler:
    (bkz: #80807002)
    (bkz: #80809482)

    tr, iyi okullarda okumus insanlar da dahil ortalama ingilizce bilgisi dusuk bir ulke.
    ingilizcesi super azinliga girmiyorsaniz ytu hazirliga* direkt gidin.
    su egitim sisteminde o kadar super ingilizce edinebilmisseniz zaten bu level donanimla ytu'de isiniz ne?
    hazirliga sigir gibi gidip gelirseniz tabii ki bildiginiz ingilizceyi de unutursunuz.

    hazirlik senesini iyi degerlendirebilirseniz bu 1 sene cop olmak soyle dursun, hayatinizin en verimli senelerinden biri olabilir.
    iyi bir hazirlik egitimi sadece ingilizce egitimi icermez; bir dili ogrenirken o dilde, dusunme, fikir yurutme, irdeleme, tartisma gibi yetenekler de kazanirsiniz. kendi ana dilinizde bile bu araclari kullanmayan turk egitim sistemi icerisinde bunun olmasi buyuk bir nimet.
    benim icin bu ezberci egitim sisteminin carklarindan kurtulup kendime zaman ayirabilip kendimi kesfettigim cok guzel bir sene olmustu.
    bu sene icerisinde pek cok kitap ve cesitli kaynaklar okuma firsatim oldu.
    yine bu dusunce eylemleri sayesinde dogmatik islamin bilissel pencesinden tamamiyle kurtuldugum senedir. (bkz: ytu hazirlik ogrencileri kafir yapiyor)
    ytu'de en sevdigim arkadasimla ytu hazirlikta tanistim.

    ozellikle muhendislik bolumlerinde, bolumunuzun hakkini vermek istiyorsaniz pek cok ingilizce kaynak okumaniz gerekecek.
    duz lise mezunuyum. lise 1 haric lisede ingilizce gormedim.
    ytu hazirlikta aldigim ingilizce egitim temelinin ustune koyarak an itibariyle toefl'da tam puana yakin puan yapabilecek kadar ingilizcem var. bunun faydasini her alanda gordum, goruyorum.
    hazirligi siklemeyen, zaman kaybi, cop olarak goren insanlarin da ingilizceyle cok problemi oldugunu, hem okulda hazirlik sinavini dahi vermeyip, daha sonrasinda is hayatinda da surekli ingilizce ile ilgili problem yasadiklarina bizzat sahit oldum.
    ohannes biraderler'in de degindigi gibi hazirlik, degerlendirmesini bilene, kendinize cok buyuk yatirimlar yapabileceginiz, turk egitim sisteminin en verimli senelerinde biri olma potansiyeline sahiptir.
449 entry daha
hesabın var mı? giriş yap