8 entry daha
  • 80 lerin efsane yesilcam filmlerindendir.

    seneler sonra acip tekrar izleyip eglendim. diyaloglar o kadar efsane ki, insan her sahnesini hahahasiktir diyerek izliyor resmen. soyle bir anekdotu paylasayim filmden.

    --- spoiler ---
    kenan kalav abimiz cengaver bir polis mudurudur. oyle ki anasi namazinda niyazinda, kendisi de birakin ahlaksizligi, her turlu ayiptan uzak duran bir karakter. hani film boyunca sigara bile yakmiyor oyle diyim.

    neyse, hulya kizimiz filmin bir yerinde polisimiz kenan kalav a bir baskin sonrasi diyor ki, ""ya ben bildiklerimi anlatmak istiyorum."" kenan kalav da beni takip edin diyip gotunu donup gidiyor. bak buyrun filan degil ha, takip et diyip yuruyor. ahsbanns

    neyse sonraki sahnede bi kafedeler. iste hulya bildiklerini anlatiyor, kenan da taam annadik hadi ic kaveni diyor. sonra hulya diyor ki buna, ""ya sen bana yardimci olabilir misin? bu sert goruntunun altinda altin gibi kalbin var bence"" diyor. kenan da ne sandin yarraam tadinda bi cevap veriyor.

    neyse sonraki sahnelerde masadan kalkip parkta konusarak ederek elele yuruyorlar, opusuyorlar. sonraki sahnede de kenan kalav bunu motele goturup zikiyor. ahshshajajsj ya bak, kenan in karakteri, anasi namaz kilarken allah kabul etsin annecim filan diyen bi tip. herif sora bana yardimci olur musun diyen zengin kizini motele goturup zikiyor aga. ahjsjsjajs
    --- spoiler ---

    yok boyle bir film amk. gelincigim sahnesi ve filmin finali apayri sahane zaten. :)
hesabın var mı? giriş yap