58 entry daha
  • araçtan gelen tıkırtılara ilişkin olanlar haricindeki olumsuz entrylerin aslının astarının olmadığını kullandıkça anladığım otomobil.

    yol tutuşu konusunda en azından benim kullandığım en iyi otomobil. fren konusunda da kusursuz diyebilirim. özellikle ıslak zeminde yol tutuş ve fren kabiliyeti kusursuz.

    iç hacim konusunda beni bile şaşırtmış, en kısası 1.70 olan 4 kişinin bir şekilde sığdığı(ki zaten kimsenin 4 kişi seyahat etmek için almadığı malum), bagajı çok küçük ama yine de tahminimden ve beklediğimden büyük bir araç kendisi. sürücü ve ön yolcu için herhangi bir orta sınıf otomobilden belki de daha fazla hacim sunmakta.

    ses yalıtımı çok iyi, bir şey hariç: motor sesi! dinlemesi gerçekten keyifli. performansı da 1.6l 115bhp olan bir araba için gerçekten parlak.

    ya böyle yazmakla filan olmuyor, öyle beklenmedik ufak ayrıntılar ve bazı üst sınıf otomobillerde dahi bulamayacağınız donanımlar var ki, minicik otomobilde neler düşünmüşler diyorsunuz. her şeyi bir kenara bırakın, sadece her şeyiyle farklı, özgün, dandik plastik görünümünden uzak ön konsolu için bile satın alabileceğim otomobildir.
321 entry daha
hesabın var mı? giriş yap