67 entry daha
  • neden diesel pantalona daha fazla para odeniyorsa, neden roxy' ye girerken 30 ytl giris odeniyorsa, neden marlboro tekel 2000den daha pahali ise, neden 100 ytl'ye de cep telefonu alinabilcekken pahali cool modeller tercih ediliyorsa, iste bu gibi sebeplerden pahali olan konser. hatta verdigim orneklerle karsilastirilmayacak kadar onemli bir konser.
    bahsi gecen kisi roger waters, boru degil. hani o cocukken asiliginizi ispat etmek icin bagira bagira soylediginiz " viiii doooont niiiiid noooo ecikey$iiiin" nakaratinin sahibi, sizi huzunden huzune sokan "wish you were here"in bestecisi, bugun modern muzik adina ne kalip, ne sample, ne riff varsa hepsini baslatan adam.
    iyi ki pahali olmus demiyorum ama hayatimizda o kadar cok seye gereksiz para harciyoruz ki, elestirecek bir roger waters konser bileti mi kaldi? ayrica konser mekani ilk 500 kisi arasinda olmanizi gerektirmeyecek kadar genis bir gorus acisina sahip. onun haricindeki bilet fiyatlari da de avrupa standardlarinda. hayatimizda en onemli rolu oynayan etkenlerden olan benzine avrupanin iki kati para odemek zorunuza gtimiyorda, hayatinizda bir kez, belki de yasayan en buyuk muzisyeni gormeye vereceginiz bi 80-90 ytl mi zorunuza gidiyor.
    ayrica bu konserin ne kadara maloldugunu da dusunun. nasil bir kadro, nasil bir sahne duzeni geliyor. roger waters da cok mu para aliyor? alsin. 40 yilin emegi, hem de yuzlerce basari ile sonuclanmis emegi var. kici kirik futbolculariniz milyonlarca dolar alirken iyi, roger waters bir kac yuzbin dolar isteyince kotu. ne ala memleket..
    elinizi vicdaniniza koyun, hayatta cok da gerekli olmayan seylere ne kadar para harcadiginizi dusunun, sonra yeniden yargilayin. iksv'yi protesto etmeniz, "fare daga küsmüs, dagin haberi olmamis olur. olan sizin hayatinizda belki de bir kere gelmis roger waters seyretme firsatini kacirmaniz olur.
313 entry daha
hesabın var mı? giriş yap