73 entry daha
  • bundan tam üç ay önce, bitişiğindeki bir evi sakinlerinin başına yıkmış eğlence mekânı. tabii, fatura o inşaatta çalışan amelelere kesilecektir, işletmecilerinin, mekân sahiplerinin yıkılan kaçak istinat duvarından haberleri bile yoktur!
    işte o eğlence merkezine, reina'ya çevre sakinlerinin fazla gürültüden şikayet etmeleri üzerine önceki geceyarısı polis tarafından baskın yapılmıştır. anlaşılan, müdavimlerinin eğlencelerine kaldıkları yerden non-stop devam etmeleri için fazla zaman geçmesi gerekmemiştir. (bkz: #9359282)
    dumanlı kafalarla boğaza karşı salına salına kadeh tokuşturan, çıkışta arabalarını getiren valelerin avucuna 50'lük 100'lük bahşişler tutuşturan şık beylerin, nazik hanımların kalplerinin bir köşesinden kapıcı irfan ve neslihan arvasi çifti ile 6 yaşındaki çocukları ibrahim'in simaları şöyle bir geçivermiş midir? o duvarlara bakarken "neden?" diye soran olmuş mudur?
    müdavimleri arasından "ben bir daha bu mekâna adım atamam, bu zemin üstünde tepinemem" diyebilen bir "insan" çıkmış mıdır?
    (bkz: size iyi eğlenceler)
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap