9 entry daha
  • ortaokul hayatımın önemli bir bölümünü bana zehir etmiş zafer peker şarkısıdır. çeşitli isim ve genel olarak hayatıma girmiş yüzleri çok net hatırlamama gibi bir özelliğe sahip olmama rağmen bu şarkıyı her hatırladığımda özcan ismi ve çilli bir surat gelir aklıma tahta önünde şarkı söyleyen...peki kimdir bu özcan?
    özcan ortaokuldan çok fazla muhabbetim olmayan genelde içine kapanık kısa boylu bir arkadaştır. zafer peker'in diyemedim şarkısını piyasaya sürmesi ile birlikte altın çağlarını yaşamıştır kendisi uzun bir zaman.
    olayın gelişimine bakacak olursak ; akıllarda uğursuz cuma olarak kalan sıradan bir cuma günü müzik dersinde öyle sıkıntılı şekilde takılmaktayızdır. ben ön sıradaki arkadaşlarla muhabbeti koyultmuşken birden nedenini anlayamadığım bir şekilde özcan arkadaşımız kendinden beklenmeyecek çeviklikle tahtaya koşar. artık milletin dikkati çekilmiştir bir kere..evet özcan şarkı söylemek üzerediir. herkes susar özcan söyler bu şarkıyı.. ben bir müddet özcanın içindeki o arabesk ruha takılır ve yüzünün şekline kahkaha atarım ama durum genel itibariyle böyle değildir. herkes bayılmıştır özcana ve şarkısına.. günler günleri kovalar özcan artık kızların etrafında pervane olduğu bir fenomen haline gelmiştir..durumdan gayet memnun bir şekilde tenefüs araları da dahil olmak üzere sürekli gidemedim gidemdim diye çığırmaktadır . hatta olay artık pazartesi sabahı söylenen istiklal marşı şekline bürünmüş her derse girmeden özcanın bu şarkıyı icra etmesi adet haline gelmiştir.
    aylar geçmiştir bu şekilde ve artık özcanı görünce kusmak istediğim, zafer pekerin yurtdışına sürülmesini dilediğim günlerden birinde herşey durulur , artık özcan eskisi gibi popüler değildir ve bir cinnet daha yavaş yavaş izleriyle birlikte kaybolmaktadır..

    bu şekilde geçirdiğim günlerin ardından binlerce kötü örneğe rağmen özellikle "diyemedim" şarkısı her aklıma geldiğinde bende tarifsiz hisler bırakır..
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap