5 entry daha
  • üzerinde yoktur diye tartışılmaz gerçeklik,
    belki birilerinin son zamanlarda islamiyeti hayatımıza yayacağını ifade etmesi bu yüzdendir. son 10 yılda yıpratılmıştır, sistematik olarak araplaştırılma çabası hakimdir. en büyük yıkımı büyük soygunlara ses çıkartmadığı zaman almıştır. ehh bir suudi prensinin yolsuzluğunu monarşide irdelemek nasıl olmayacak cesaretse burada o gün tuğlalar birer birer yıkıldı. tabii buna habersiz su taşıyanlar var "gerçek islamiyet bu değilciler" sizin burada bahsettiğiniz mesaj diğer tarafa anladığı şekilde geçiyor "halk gerçek islamiyeti istiyor" diyor. oysa cumhuriyetin, demokrasinin, adaletin genel kuralları ile teknik bir dil oluşturun. birinin amacını her gün eleştiri konusu olsa dahi cümle içinde kullanarak propaganda haline getirmeyin.
    özel'in geçen günkü sözlerini bu gerçeklikten alıp çarpıtmanın o yüzden alemi yok. bir iranlı için batılı, bir avrupalı için son on yılı saymazsak asyalısın
    son yıllarda ortadoğulu olmamız coğrafi değil, çabaların kazanımı.
    yalnız burada bir direnç vardır, illa bir dini tüm şartları ile herkese dayatayım derseniz ipler kopar bu millet şamarı vurur.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap