• yalnız bu ikramiye işi için ilk önerge veren cehape zihniyeti değil miydi?

    peki neden bu kadar nefret ettiğiniz cehape zihniyetinin önergesini alıp aradan zaman geçtikten sonra hayata geçirdiniz?

    sonradan gelen ekleme: pratikte mukemmel adam ekledi meğer cehape zihniyetinin önerisi 1000tl degil, asgari ücret kadar ikramiye imiş ve neticede kuş olup uçmuş.
  • destekleyebilecegim kampanyalardan birisi.
    bir digeri icin;
    (bkz: erdogan'i sevmeyenlerden vergi alinmasin)

    edit: ikramiye zorunlu degildir, vergi zorunludur diye kavram karmasasi yaratmaya calisan ekonomist troller mesaj atmis. ikramiyenin odendigi butce ve fonlar, ayni vergiler toplanarak olusur. eger bu fonda gereginden fazla mevduat birikiyorsa, onu ikramiye olarak esitlik ilkesine de uygun sekilde dagitmak zaten bir gorevdir. bu da gereginden fazla vergi toplandigima isarettir bir bakima.

    ancak su anda tum fonlardaki fazla paraya ihtiyaci varken hukumetin, el surulmez denen ihtiyat akçesine muhtac kalinmisken, yani kasa bos iken diyelim, bu ikramiyeler dagitiliyorsa eger, bu ya secim yatirimi olur ya da vatandasta tencerenin kaynamadiginin farkedilmesidir.

    ha sizde bu kafa varken, maasindan 1000 tl daha kesip ama 500 tl ikramiye vereyim deseler, yine sukredeceksiniz diye korkuyorum.

    bir de maas demisken, patronun sana sene sonu zam yapmak zorunda mi? gonlunden koptugu icin mi veriyor? zam almasan gelip buraya rezalet basligi acarsiniz pis reziller.
  • erdoğan'da kendini sevmeyenlerden vergi almasın o zaman.
  • atatürk'ü sevmeyen de bu ülkeden siktirsin gitsin o zaman he.

    neticede paşa'ya sövenlerin düğünlerine, cenazelerine hatta banka açılışlarına tuzla koşturuyorsunuz.

    deh amk.
  • niye, cebinden para mı dağıtıyor kendileri?
    hoş, cebinden dagitsa da o parada senin benim hakkım var o ayrı konu..
  • webolojix bey annesine sert yorum istiyor.
  • valla cebinden vermisse iade edilsin bence de.
  • erdoğan'ı çok sevenler ilk önce onun verdiği zararı ödesin o zaman.. erdoğan'ın politikası sonucu suriyelilere harcanan 40 milyar euroyu ceplerinden karşılasın. bu arada hatırlatayım senelik faiz en az %20 ödemediğiniz her 8 milyar euro borcunuz artıyor.

    siz bu parayı ödeyin sonra akp hükümetinin özelleştirmede yapılan hataları sonucu ülkenin kaybettiği milyar dolarları. geçilmeyen köprülere, kullanılmayan havaalanlarına verilen garanti ücretleri ödeyin.

    sonra emeklinin aldığı ikramiyeyi konuşalım.
  • sanki rte cebinden veriyor

    tanım: mal beyanı
  • yazilmis ama, erdogani sevmeyenler vergi de odemesin o zaman.
hesabın var mı? giriş yap