• banyoya sokup hortum ve araba yıkama fırçasıyla çözülmesi gereken iştir.
  • adama denilecek söz yok. burada aslında adama değil adamın anasına babasına odaklanmak lazım. hiç mi tuvalet eğitimi vermemişler çocuklarına.

    bu arada düzeltilemeyecek bir sorun değil bence bu durum. bir kadın kadınlığını kullanarak bu adamı mum gibi edebilir mesela. ben aynı yatağa pis bir insanla girmem der. çünkü tevazu gösterilecek bir konu değil. olay bir kaç güne düzelir kanaatimce. tabi bunu alışkanlık edinmesi için iki-üç ay takip etmek faydalı olacaktır. çözüm bu kadar basit.
  • (bkz: sol elin kendi kendini dezenfekte etmesi)
    biri sol elle yapsa dezenfekte özelliği var yazmış. şaka değil mi.

    edit: sen o kadar bilgilendirici şey yaz, 100’ü geçmesin. sonra bu entry 700. ben şok ben iptal
  • günlük duş alıyorsa, taharet alıp iyi yıkanmamış eliyle herşeye dokunup mikrop saçan çoğunluktan daha hallice durumdur. birde alaturka wc lerden yasadığımız her yere mikrop taşınması sorunu var o ayrı başlık konusu.
  • "sol el ile alınmalı cunku kendi kendini dezenfekte etme özelliği var"

    nereden girdim bu başlığa yahu... canını seven linke tıklamasın.
  • mesele sadece taharet değil, mesele adam elini götünü silip yıkamadan çıkıyormuş. nerden baksan tutarsızlık nerden baksan dizanteri.

    he ayrıca her gün duş alır o ayrı. bunun mendilleri çıktı, en olmadı normal ıslak mendil falan var, olmadı peçeteyi ıslatır insan falan ama hala 21.yy'da o boklu götünü şapır şapır ellemenin temizlik ile bir ilgisi olduğunu iddia edenlerin olması gerçekten düşündürücü.

    erkekler tuvaletini bir görseniz ben kadınlar tuvaletini şettiremediğim için bilmiyorum, ben mesela tokalaşmıyorum kimseyle mümkün olmadıkça. şap şap diye götünü yıkıyor adam tamam götü temiz ama sabun kullanmadan bi sudan geçiriyor elini hadi hayırlı işler. kimi var bildiğin götünü mü parkmaklıyor ne yapıyor şap şap da şap şap şap şap da şap şap ah oh diye ses de geliyor. yalandan bir sabun, eli iki kere ovala, bir kere sudan geçir sabun hala elde iken kurula peçeteye çık.

    afedersin de sikerler öyle temizliği lan. iğrençsiniz ibneler.
  • nereye sıçaçaz..
  • tuvaletin yanında duran fırçanın tuvalet temizlemek için kullanıldığını zannedenlerin yaptığı tartışma. sadece eli kıça sürmek yetmez.

    ek: (bkz: çamaşır suyu)
hesabın var mı? giriş yap