• bayılırım ve şuanda yaptığım şeydir. bluetooth klavyemden yazıyorum koltuktayım,ayaklarımı dikmişim yanımda çayım var. arada balkona çıkıp sigaramı içiyorum. akşama doğru bulaşıkları yıkıyorum eşim işten gelmeye yakın yemek yapıyorum. mal mal oturmaya bayılıyorum sanırım. kendi kendine mutlu olmayı bilenler içindir ev. ben evde sıkılmayıda seviyorum dışarda daha çok sıkılan biriyim zaten.asosyalizim
  • d vitamini eksikliği çekmektedirler :(
  • açıkçası elinin altında müzik, kitap, film seçenekleri olan biri neden sıkılır hiç anlamam. ulan keşke gün bitmese bu üçlüyü çevirip dursam.
    can sıkıntısı çok ciddi bir lükstür.
  • evde yapılabilecek faydalı bir çok şey yapılabileceğini düşünerek dahil olacağım gruptur.
  • küçük şeylerle mutlu olabilen insanlardır.

    söz gelimi evin bir köşesine bir parça şeker döküp ertesi gün gelecek olan karıncaları bekleyebilir, geldiklerinde de onları gözlemleyebilirler.

    ya da evin sokağa bakan penceresinin önüne oturup her gün 17.30'da yolun kenarından geçen orta yaşlı adamın bir uçtan bir uca kaç adım attığını sayabilirler.

    ya da envai çeşit bitki çayını karıştırıp ortaya yeni bir ürün çıkarmak için günlerce çabalayabilirler.

    okudukları kitabın kenarlarına resimler çizebilir, duvarları kazıyabilirler.

    duvar dedik de bir arkadaşım 6 ay duvara bakarak yaşayabileceğini söylemişti. ben de onun bu sözünü alanlardanım galiba.
  • kafa şişirmekten başka işe yaramayan sahte samimiyet akan kalabalık içinde olmaktansa, evindeki yalnızlık ve sessizlik içeren huzuru tercih eden akıllı kişidir. hiç pişman olmaz.
  • kendisine tahammül edebilen ve mental olarak kendisine yetebilen insandır. hobileri vardır, merakları vardır, güzel bir kütüphanesi vardır, yalnız kalıp düşünmek istediği bir çok şey vardır. birileri dışarı çağırdığında onu doyuran ve besleyen ortamdan ayrılacağı için rahatsız olur.
  • günlük hayatı sakindir pek sosyal bir tip değildir.
    ulen 1 hafta aralıksız alışverişe çıktım akşam 11 sularında döndüm eve. bir gün evde oturunca götüme kurt girmiş gibi deli deli dolandım evde. sonra da zaten bu böyle olmayacak dedim çıktım.
    ne zaman paranın hamına su kaçırdım işte o zaman kırdım dizimi evde oturdum.
  • 1 hafta boyunca evden disari cikmamisligim var.

    evde yalniz basina oturmak bile disari cikmaktan cok daha zevkli geliyor. ayrica geceleri, gündüzlerden daha cok seviyorum. kalabalik sevmiyorum.
  • sahte ilişkilerden uzak duran rahatına düşkün insandır.

    dışarı çıkmak bana inanılmaz zor geliyor. bu küçüklüğümden beri böyle. evde kalıyım biraz gezer tozarım diye geçtiğimiz yaz okulundan ders almadım ilk kez. 4 ayda 4-5 kez dışarı çıktım ya da çıkmadım bilemiyorum. o denli irrite ediyor toplum beni.

    dört duvar olsun evim olsun. git istediğin yemeği yap, çayını demle, kitabını oku, filmini izle. zaten günde 473828 saat görüştüğün arkadaşlarla yüzyüze görüşsen de konuşacak bir şey bulamıyorsun. ne gerek var.
hesabın var mı? giriş yap