• sevgilinin yaninda ilk osurulan andan sonra i$ler yolunda gitmi$ ve evlenilmi$se, oyle veya boyle cok cabuk bir $ekilde ba$lanip bitirilmesi gereken surec. cunku emin olunuz ki uzun yillar kasa kasa gecmemektedir. yayip televizyon seyrederken kas kas nereye kadardir. dogalgaz santrali mi olunacaktir? hayir ya kendine guvenen, fikri hur vicdani hur bir aile erkegi hayvani ya da topo$ olunacaktir. o zaman aksiyona gecilmeli, dugmeye basilmalidir.
    misal evlendiniz, misal diyorum. 1 ay kadar kasiniz, nazik yaptiniz, sonra bir bagirsaklari u$utme hikayesi turetiniz 3-5 gun... bu surecte e$inizin yaninda habire osurunuz ama hep de ozur dileyiniz, ozellikle ilk gunlerde... bu donem hastalik bahanesi ile sevgilinin anlayi$ina siginip o guzel kulaklari hayatin gerceklerine ali$tirma surecidir. sadece sese ali$sin, olaya ali$sin. tasvip etmesine gerek yok. insanoglu ali$ir efendim...
    daha sonra hastalik gecince seyrekten sika dogru filtrasyonu hafifletiniz, en sonunda da rahat olunuz. bu geci$teki ivmeyi gelen tepkilere hizli yava$ ayarlayiniz. osurugu tutmanin zararlari uzerine gravdan da olsa bilgiler edininiz, turetiniz...
    $imdi nereden cikti bu muhabbet de demeyiniz. allah evlendirir gorursunuz. rahat rahat osurmadan evlilik olmaz. biz babadan boyle gorduk, o'nu birak kendimiz de gorduk.
    (bkz: osuruk sonrasi beyanatlar)
    (bkz: ask birlikte osurmaktir)
  • çok daha hızlı atlatılabilecek süreç, şöyle ki;

    berçin ile berkecan evlenmişlerdir.. güzel bir düğünden sonra eve gidip güzel bir gece geçirirler.. ertesi sabah berçin heyecanla uyanır.. amacı kocasına güzel ve romantik bir kahvaltı hazırlamaktır.. gayet özene bözene işe koyulur.. bir tek kuş sütü eksik olmalıdır.. o sırada berkecan uyanır.. berçin heyecanla onu beklemektedir.. ancak berkecan koşa koşa gelir ortama.. panik içerisindedir..

    - berçin! berçiinn!
    - noldu sevgilim bişiy mi var?
    - çabuk patmağımı çek!!
    - noldu? çıktı mı? ben korkarım!
    - çabuk diyorum sanaaa!
    - <parmağı çeker>
    - tzoooooooooooaaaaaaarrrt!!
    - ....*
    - hahahahahah
    - * bir yerde hata yaptım ama?!

    *
  • osuruk zaten sıradan ve legal bişeydir...

    ilk osuruktan sonra sevgili trip yaparsa aldırmayıp osurmaya devam etmek gerekir.

    böylece sağlam temeller üzerine bir aile kurulur...
  • cift "evliligimizi saglam temellere oturttuk, osursak da yikilmiyor" diyebilir bu durumda
  • yaratim sureci sancili gececektir. bu surece girmek isteyen kisinin govdesindeki butun delikleri tipalanmali, kusuncaya kadar kuru fasulye ve tursu yedirtilmelidir. gaz sikismasindan olmezse oburluktan ölür zira oburluk yedi buyuk gunahtan biridir.
  • tuvalette birbirinin osurduğunu duyarak başlayan, koltukta veya yatakta yanlışlıkla kaçırılan gaz kümeleriyle devam eden ve birbirinin yanında fütursuzca osurarak sonuçlanan süreç...
  • çiftin birbirlerine osurarak günaydın demesiyle süren süreç.
  • teyzemin dediğine göre uzun bir süreye yayılması gereken süreçmiş. kısa zamanda bunu sıradanlaştırınca o zaman evliliğin boku çıkıyormuş. eh tabii osur osur, gün gelir sıçarsın da.
  • annemin dediğine göre de kesinlikle sıradanlaşmaması gerekiyormuş.. hoş babam senfoni orkestrası gibi geziyor evin içinde ben kendimi bildim bileli.
hesabın var mı? giriş yap