• tansiyonlarının düştüğü an
    (bkz: sen bunu hakettin)
  • evrimciler, bir mahalle takımı olabilir belki, evrim teorisini savunanlar şeklinde tabir edilebilecek bir grup vardır lakin.
    bu gruba mensup kişiler, bilim çevresinde yer almaktadırlar.
    bu kişiler, bilimsel araştırmalarını yapabilmek ve dünyayı/canlıları/cansızları daha da kapsamlı açıklayabilmek için sürekli araştırmak , ve hiç bir şeyi peşin kabul etmemek durumundadırlar.
    haliyle, labaratuara girerken/ araştırmaya başlarken, varsa inançlarını o odanın kapısının ardında bırakmak zorundadırlar.
    bu inançlarına halel getirmez, nasıl ki kuran, dünyayı /düzeni anlamak için okumayı, araştırmayı emrediyorsa onlar da tam kuranda yazanı yaptıkları için renkleri solmaz,
    haliyle evrimcilerinin renklerinin solduğu anlar yoktur,
    inançlı kesimin, körü körüne sadece inanarak ama dünyaya hiç bir şey katmayıp bir de üstüne, faydalı canlılara yarayacak oksijeni tüketerek yaşadığımız aleme verdikleri zarar vardır.
    ve bu gerçektir.
  • toplumun bir kısmına göre, evrim teorisinin 'saçmalığı' din alimleri tarafından her 'ispatlandığında' yaşanılan anlardır.

    halkın içine zerk bu cehaletin karşısında solmayan zaten vatan hainidir be.

    evrim teorisinin gün geçtikçe şekillenen bilimsel bir teori olduğunu kavramış, bilimin ve dinin amaçlarının farkını ve bundan ileri gelen kıyaslanamazlıklarını anlamış, bununla beraber din üzerinden geçimini sağlayanların evrim teorisini nasıl da kendi rantları için kullandıklarına, halkı nasıl koyun gibi kendi kavallarının peşine taktıklarına şahit olmuş birisi solmasın da ne yapsın..

    ben, evrim teorisinin ışığında biyolojinin problemlerine pratik çözümler ortaya konan bir alanda doktora yapan bir insan olarak, soluyorum gerçekten. tek solan da ben değilim. elinde kına ile bekleyenlere müjdeler olsun.
  • ulkeyi talan eden din tacirleri yuzunden, gitgide yoksullasan halkin aci haberlerini okuduklari anlardir. bu arada anasinin gozu arap kabe yi tekelde muthis bir sermayeye cevirmis, etrafina resortlar dikmis kabe nerdeyse kaybolmus bu satafatin gosterisin icinde haci.. bence evrimi falan tek gec, git arabi protesto et. zira mabedini evrimci degil, dindasin arap mahvetmekte !
  • okuma yazmasi olan insanlarin bile hala ne sacmaliklara inandiklarini farkettikleri anlardir bunlar.
  • bilimi ve dini buluşturmak için yıllarca canla başla çalıştıktan sonra yorgun düştükleri an.
  • herhangi bir nedenle üşütüp, hastalandıkları zamanlar olabilir.

    (bkz: nen var kuzum)
hesabın var mı? giriş yap