• parasız değildir ama "bok gibi" de parası yoktur.

    instagram denilen şeyi hala çözememiş ve ne işe yarayacağını bilmiyor, bir anlam da ifade etmiyordur.

    facebook denileni, "körler ile sağırların birbirini ağırladığı yerdir" diye düşünüyordur.

    twitter de çok kısa hazneli bir yer. çünkü bu kişi çok detaylı anlatmayı sever. twitter uzun konuşmalara yer vermiyor. bu nedenle işe yaramaz diye düşünüyordur.

    "facebook twitter instagram kullanmayan erkek" olarak tarif edileni tanıyorum. adı hıdır , düşüncesi de yukarıdadır.
  • marjinaldir

    edit:marjinal değilmiş sevgilisinden korktuğu için kullanmıyomuş bi de sosyal medya kullanmayınca cool olucağını zannettiği için
  • muhtemelen internete girmeyi bilmeyendir
  • erkeğin özüdür. olgundur. ağır başlıdır. liseli değildir.

    hayatını paylaşma, göz önünde olma ve beğenilme kaygılarından uzakta yaşar. anı yaşar. anı telefonu, kamerasıyla değil, gözleriyle doya doya zihnine kaydeder.
  • bir kuş kadar özgürdür. yaptığı hiçbirşeyde hiçkimseyi haberdar etmek zorunda değildir. dilediğini yapar. sağda solda durup fotoğraf çekinme zorunluğuda yoktur. gördüğü manzaranın tadını çıkarır. check in yaptıktan sonra kimler beğenmiş diye telefona bakmaktan manzarayı kaçırmaz. anı yaşar.

    bunlar kendisiyle alakalı olan kısmıydı.

    bir de gereksiz akrabaların , düğün, nişan, sünnet, doğum ( ki bunlar başkalarıyla genelde paylaşılan şeyler) anlarını izlemek zorunda kalmaz. parantezin içini açıklamak icap ederse: malum artık sosyal medya çıldırmış durumda, insanlar düğünü sünneti geçtim sıçtıklarını dahi an be an paylaşıyorlar. utanmasalar pisliklerinin resimlerini çekip koyacaklar. ki inanın bunu yapsalar daha doğru olur. en azından bir tepki olabilir bu sosyal medya çılgınlığına.

    neyse çok uzattım ve lafın nereye gideceğini ben dahi bilmiyorum her zamanki gibi.

    vel hasılı kelam. benimdir efendim o erkek. özgürüm. sadece özgürüm.
  • hiç özgür olmayan erkektir. bu erkek bu mecralari kullanmıyorsa sırf kız arkadaşının kapat, ne gerek var demesinden veya attığı triplere usanmasindandir. cevremde böyle 2-3 arkadaş mevcuttur. hepsi sevgiliden ayrıldıktan sonra hayvan gibi bu mecralara dalmıştır.
  • facebook ve instagram'ı hiç, twitterı ise aktif kullanmayarak katıldığım durum. özellikle facebookta zaman geçiren insanları hiç anlayamayan erkeklerdir.
  • kimse yazmamış ama biden fazla* kızı aynı anda idare eden erkek de olabilir. zira sosyal medya böyle bir durumda işi riske atar. daha çok dikkat, bahane, uğraş gerektirir. kapatırsın sosyal medyayı ne beraber çekilmiş fotoğraflarla uğraşırsın, ne herkesin göreceği canımlı, aşkımlı mesajlarla...

    çoğu kimse övmüş de böyleleri de var yani.
  • facebook'u açıp, boş boş ekrana bakmaz, yemek yedikten sonra şükreder, instagram'da paylaşmaz, tweet atıp takipçi aranmaz. boş muhabbet etmek yerine dolu dolu konuşur, gösteriş meraklısı olmaz.

    sevin onları,
    sarılın, sırtına iki "pıt pıt" yaparak.
    üzmeyin, hayat yoruyor zaten. tek seferde anlayın.
    bir de siz yormayın!..
hesabın var mı? giriş yap