• hayatta böyle degilmi zaten bize dokunmayan sempatik pislikler ve ucu bize dokunan lanet olası pislikler.
  • tamam güldük, eğlendik ama haklı tespit.
  • çalışkan ahmet senmisin? ne olmuş çocuklara poster gönderdilerse,güdük sigara bile göndermişti.sigaranın ne kadar değerli olduğunu biliyorsunuz o sınıfta.
  • hababam sınıfı öğrencilerinin rezil, iğrenç yaratıklar olması. hiç insanlık olmaması. yardım eli uzatacağına bir de utanmadan sıkılmadan alay edip, küçük görmesi! :@ aslında alay edilecek, küçük görülecek birileri olsa onlar olması. hababam sınıfı öğrencilerinin hiçbir şeye yaramayan, asalak gibi yaşamaları. utanacaklarını bilsem yüzlerine tükürmek isterdim ama ondan da anlamayacak olmaları rezaleti.
  • rıfat ılgaz buna kendisi cevap vermiştir.

    "eskiden idamlar sabaha karşı yapılırmış. belli bir süre sonra idam yaklaştığında tüm dükkanlar açılmaya, esnaf satış yapmak için bağırıp çağırmaya başlamış. bunun üzerine aileler de o saatte sokağa çıkmaya başlamış ve idam vakitleri panayır havasında bürünmüş. sonuçta da ölen bir adama bakarak gülen bir halk görüntüsü oluşmuş.

    ben de çöken eğitim sistemini anlattım. hepimiz ölen bu sisteme bakarak güldük.”

    kaynak
  • yıllar önce lise 1 deyken çok kötü ve bircogunun lise 1 tekrar eden öğrenciler den oluşan bir sınıfta ilk senemi okumuştum. o zamanlar kemal adında fizik hocamız vardi, çok hoşgörülü sevecen babacan tarzi emekliliği gelmiş bir hocaydı. ilk zamanlar hoca fazla dikkate almadi hoca görmezden geldi ve sonunda bu öğrenciler hocayı çileden çıkardı. adamin dikkat çeken bir sözü aklımda kaldı bu başlığı görünce, dediki: hababam sınıfın daki öğrenciler her ne kadar haylaz olsa da en azından hocaları ileri gittiğinde onlar duracağı yeri biliyor ve düşünüp sorguluyor demisti. her ne kadar kötü öğrenci olsalar da onlardan çok daha beteri tüm türkiye'nin dört bir yanında öğrenciler var..!!!
  • haylaz da olsalar, sorumsuz da olsalar onlar benim öğrencim anlıyor musunuz müdür bey!

    ben severim hem de çok severim aynı zamanda döverim de!

    her işin başı böyle başlar tıpkı hayat gibi, evet belki de 30 lu yaştalar, öğretmene, arkadaşlarına saygısızlıkları da oldu. ama orası bir mektep ve öğrenmemin, pişmanlığın o son gönül almaları da bu filmde öğrenmedik mi?

    ahmet'e köy okulu, semra hocaya özür, mahmut hocaya çiçek, küçüklerin de en son başını okşamadılar mı?

    mevlana gibi düşünün, hamdım, piştim, sonra yandım.

    severim seni şaban! dur biraz ip ucu vereyim, hiooooo, huuueee
  • orrrr çocuk cacuklari wla bla ola. ama katılıyorum bro amucuklar
  • testere filmindeki adam pisliğin zirvesinde ama genelde "abi film çok iyi yaaaa" diyorlar. çok da anlam yüklememek lazım.

    tanım: gereksiz duyar
  • doğru bir tespittir. yıllardır kopya çekmeyi, haylazlık etmeyi normalleştirmiştir.

    dersi sabote eden, öğretmene türlü hayasızlık yapan kişiler övülmüş, toplumda kalıcı algı düzenlemesi oluşturmuştur.

    çok güzel isimlerden biri olan şaban ismini de işe yaramaz bir figür olarak göstermiş ülkedeki tüm şaban isimleri inek sıfatına itelemiştir.

    yazık etmiştir ülkenin eğitim sistemine keskin zararlar vermiştir. bunların sağlam doktora tezleri ile izleri tespit edilebilir.
hesabın var mı? giriş yap