• ekşicilerimizin çok bayıldıkları, güya özgürlüğün, demorkasinin, insani değerlerin beşiği olarak gördükleri batı'da gerçekleşmiş bir olaydır. hem öyle batı'nın varoşunda da değil, isviçre gibi bir ülkede.

    cenevre'de tesettürlü bir hanım serinlemek için havuza gidiyor ama inancı gereği haşema ile yüzecek. fakat gel gör ki havuz yetkilileri buna izin vermiyorlar, hatta bin bir hakaretle kendisini havuzdan ihraç ediyorlar. hem de çocuklarıyla birlikte. kadıncağız çıkmak zorunda kalıyor ama hakkını mahkemede arayacağını da belirtiyor.

    konu ile ilgili link: http://t24.com.tr/…en-kadin-disari-cikarildi,349907

    valla bu işin aihm'e kadar yolu var, o havuz sahiplerinin donuna kadar tazminat olarak alsın bence de. ırkçılık, islamofobi bir yere kadar artık.
  • istediği hakkı istediği yerde arar. fakat bulamaz. bahsi geçen ülkede önce insan güvenliği geldiğinden, havuza beden ağırlığını arttıracak kıyafetlerle girilmesi boğulma riski taşıdığından yasaktır.
  • ellerini verirse kollarını kaptıracağını bilen havuz yetkililerinin aldığı karardır.
    (bkz: paraşütçüleri röntgencilikle suçlayan türbanlılar)
  • bak kardeşim dışarı atılmayı haketmiştir. aynı şey bizim de başımıza geldi. türkiye'nin en lüks otellerinden birinde bir kaç aile çoluk çocuk havuzda takılırken, birden haşemalı tipler belirdi. karılar eşofman benzeri birşeyler giymiş. herifleri de göbeklerini kaşıya kaşıya miletin karısını kızını kesiyor.
    hadi bayanlar tek olsalar anlayacağım. ya da deniz kıyısı gibi doğal bir ortamda. ama sen normal kıyafetin bikini/mayo olduğu insanlar tarafından yapılmış bir ortama o şekilde giremezsin.

    tabiki otele şikayette bulundum. otel yetkililerinin eli ayağına dolaştı ancak birşey yapamadılar. daha sonra otelin bağlı olduğu şirketler grubundaki üst düzey bir tanıdığımı arayarak şikayetimi dile getirdim.

    güzel kardeşim bak haremlik selamlık oteller var, bu iş için özel yapılmış tesisler var. bu konuda hassas isen oraları değerlendirebilirsin. şimdi nasıl orada çırılçıplak gezemezsen burada da böyle takılamazsın.
  • isviçre'de sol partilere, türkiye'de akp'ye oy veren ikiyüzlülük timsallerine atılmış bir tokattır. belki tokat uyandırır.

    her şerde bir hayır vardır.
  • dezenformasyona abanmış bir adet yalancı yazarımsı tarafından açılan başlık.

    haberin neresinde hakaret edildiği yazıyor? hiçbir yerinde. yasalar gereği bu kıyafetle giremezsiniz denilmiş ve çıkarılmış bu kadar.

    ayrıca götünden mağduriyet uydurup dezenformasyon yapmadan şuna da bakmak lazım isveç'te:

    http://www.breitbart.com/…date-new-arrival-muslims/

    adamlar artan müslüman nüfus nedeniyle havuzlarda varolan"kadınlara özel saat" uygulamasını yaygınlaştırmışlar.

    ekleme: protons vs neutrons uyardı "isveç* - isviçre*" karıştırması yapmışım haber isveç'le alakalı, isviçre ile ilgili değil. ama avrupa çok rerörerö kısmından dursun yani... ayrıca hala da yabancı herhangi bir kaynakta böyle bir habere denk gelemedim. **
  • götünü açmadığı için modernlik sınavından geçememiş elenmiş bir kadının dramıdır.
  • (bkz: ehuehuhueuheuheuhuehueuu biz de abarttık ama kremasını kabarttık)
  • hasemada bile ayak bilekleri gozukuyor. gunaha girmesinler diye kovmuslardir. bravo otele. muslumani dusunen otel gibi otel.
  • ergenlerin fantezilerinin aksine havuza girmek için göt açılmadığı gibi havuzun kullanma amacına uygun kıyafetlerle girmek yerine içinde dışında ne giydiği belirsiz bir tipin insan ve kendi sağlığını tehdit etmesi de normal karşılanmaz. içkili mekanı basıp millete dayak atmak serbest ama başkalarının kendi yaşamlarıyla ilgili hak araması yasak. tipik mümin kafası. yazık.
hesabın var mı? giriş yap