• hic gecmedigi koprulere para verenlere dert olmustur.
  • gidip görsem daha az üzülürüm, sonuçta artık göremeyeceğim bir yerden bahsediyoruz.

    mesela 10 sene önce tuz gölüne gitmekle şimdi gitmek arasında uçurum var.

    kısacası doğru önermedir;

    ilk entry tamamiyle temelsiz varsayımlar üzerine oturmuştur.

    edit: abi bu dünyadaki bir güzelliği görmekten veya görme şansım olduğunu bilmekten beni kimse mahrum edemez. binlerce, onbinlerce yılda bu dünya benim için, bana, bir takım güzellikler hazırladı. ben bunları görmek için varım, bu benim hakkım.

    kuzey ışıklarının orada durduğunu bilmek bana bir hayal satıyor; belki bir gün gidip görebilirim, fakat onlar orada durmazsa bu hayali kuramam.
  • hiç gitmediği halde salda gölünün varlığını bilmek geleceğe umutla bakmasını sağlıyordur.

    bu dünya atalarımızdan miras değil çocuklarımıza bırakacağımız gelecektir.
  • ancak, allah'ı rte, dini akp olan insandan çıkabilecek bir yazı. bu iş maaşlı ya da gönüllü yapılıyor olsun, hiç fark etmez; insan onurunu, gururunu, ahlakını, şerefini bu kadar ucuza satmamalı. değmez be kardeşim...
    insana ve zihniyete kul-köle olma aptallığından ne zaman kurtulacaksınız?
    birileri gelip, sen de hiç gitmediğin yerler, bilmediğin insanlar için üzülüyorsun deyip sikecek samimiyetini. başlığı açanın eski entrylerine bakılsa 50 tane benzer durum çıkacak. tamam, örneğin insan isterse hırsızlığı normalleşmek için bir yazı da yazabilir fakat tutarlı, ikna edici olmalı. aksi halde alacağı tepki, düşeceği durum bellidir. kelimeleri kullanarak karşı tarafı ikna etmeye çalışırsın. ama bu aktroller, bunu yaptığında kimse ikna olmuyor, küfürler havada uçuşuyor ve o saçmalıkları, ahlaksız ve aşağılık cümleleri okuyan herkesin midesi bulanıyor.. aktrollerin alayı böyle. sürekli deniyorlar, ne kadar saçma, ahlaksız, aşağılıkça olursa olsun yılmadan, inatla, aynı sonucu alacaklarını bildikleri halde saçmalamaya devam ediyorlar.
  • oldu gitmediğimiz her yerin anasını siksinler o zaman..

    evet belki ömrüm boyunca gitmeyeceğim, memlekete giderken bile yolumun üstünde değil ama doğaya rant için müdahale eden dünyanın öbür ucunda da olsa onun anasını sikeyim ben.
  • geri zekalı mal değneği (bkz: furkanakca) salda gölü vatan toprağı değil mi? siz gidip elin arap yavşağı için bayrakları yarıya indirmediniz mi a beynini silkelediğim çomarı?
  • o zaman hiç gitmediğin dünyanın tüm toprakları yansın, bitsin, kül olsun, sadece senin oturduğun sokak kalsın; sana yeter o halde.
  • gitmesek de görmesek de o göl bizim gölümüzdür. çocuklukta öğretilen bu şarkı boşuna değil.
hesabın var mı? giriş yap