• başlık üzerinden güzel tartışmalara sebep olacaktır.

    (bkz: buraya reklam alınır)
  • görünen o ki bunun neticesinde kanzuk ssg'nin de itibarını zedeleyerek zirve yapmıştır. zirvede bırakmak?
  • geçen haftanın en beğenilen entry'lerinde yer almayacaktır. o kadar da salak bir toplumda yaşamıyoruz.
  • (bkz: kaçın lan kaçın sahibi geldi)

    -----

    neyse işin dalgası bir yana, bu webrazzi'nin avukatı da kanzuk değil mi? adam kendi kendine tebligatta bulunmuş demek ki yarım saat içinde şikayetçinin tebligatı şikayet edilen tarafa ulaşmış.
  • hukuk işledikten sonra gerçekleştirilmesi gereken bir eylem. yok öyle 5651 deyip kenara çekilmek. bilmeyen de öyle bir yasa ki herhangi bir firmanın herhangi bir mecradaki herhangi bir yazıyı, resmi, ve sair dökümanı istediği gibi sildirebileceğini sanır. hadi ordan.
  • her şeyi ''hukuk'' dahiline sığdıran akepe iktidarı açıklaması gibi açıklamadır. he canım. adalet kalkınma falan filan. ön denetim hukuk falan filan..

    sen tüm bunları geç aga webrazzi ile kanzuk arasındaki bağlantıyı anlat inanalım. hiçbir bağlantı yok diyebiliyorsan inandırıcı olursun. sayfalarca hukuk ve guguk yazmana gerek yok.

    ayrıca;
    buraya reklam alınır

    edit: reklam aldım aga.
    http://i.imgur.com/ipfpc.gif
  • (bkz: vay lan ssg yine uzun bir yazı yazmış)

    konu zaten hukuka aykırı entry'lerin silinmesinden başlamıyor, olayın çıkış noktası bunu keyfiyete göre, çıkarına göre meşru hale getirip kullanmak. o yüzden kanun numaraları verip bakın böyle böyle demek işi kotaramıyor. o zaman sözlükte tüm marka, bireysel, tüzel kişilik başlıkları tek tek irdelenmeliydi. bu olayın bu kadar büyümesinin sebebi de yapılan çifte standart. ama burası adamın yeri, zaten sonunda da beğenmiyorsanız ipimle kuşağım minvalinde bir bitiriş yapmış.
  • --- spoiler ---

    "ekşi sözlük bitmiş abi" ise o zaman bitmiştir. yolun sonrasını katırlarla devam ederiz

    --- spoiler ---

    mevzudan uzağım ama şu tavır bana "bu ülkeyi beğenmeyen siktirsin gitsin" diyen bir başbakan çağrıştırıyor. olaylara tatminkar açıklamalar yapıp makul çözümler üretmek yerine ya sev, ya terk et tavrı alınmış. ilginç. özgürlükler üzerinde bu kadar duyarlı bir oluşumun ortak bir paydada buluşamaması acı, yöneticilerinin "eeh bizde böyle çekemeyen digiturk alsın" tavrı daha acı.

    ha ayrıca;

    (bkz: risk budur) dsfdsf. sedat alır mısın bu arkadaşı.
  • cumhurbaşkanı gül tarafından "ben tatmin oldum" açıklaması ile taçlandırılacaktır.
hesabın var mı? giriş yap