• kısa süreli patlamıştır
  • herkesin pembe dünyasını paylaşması nedeniyle; yormayan, germeyen, düşündürtmeyen platform.
  • insanlar tag nedir ve nasıl kullanılır öğrenene kadar bozuk kalmasını temenni ettiğim uygulama.
    #bugünspordansonra #araöğünümbu #sonradaeğlence #beklebizikaraköy diye tagle hayat hikayesi anlatanlar yüzünden bazen açıp bakamıyorum, çünkü bende takıntı var.

    bir de #likeforlike #likeme gibi 40 tag yazıp 300 beğeni alıp tagleri silenler var. kimse bu kadar düşmemeli ya.
  • makro lenslerimle doğa harikalarını fotoğraflayıp paylaşıyorum 13 like geliyor, yediği lahmacuna limon sıkan bir de burdan çek kezbanlarının lahmacun heştegli fotoğrafları 63240 like alıyor.

    boku çıkmış fotoğraf paylaşma şeyi.
  • buna instegram diyenlerle pentagram'a pentegram diyenler aynı kişi..
  • fotoğrafçılık ile az da olsa bir bağlantısı olmayanların ve "etiket (tag) nasıl ve neden yapılır?" sorusuna cevap veremeyenlerin ekstra dikkatli kullanması gereken mecra. hiç olmadı gizli yapın profillerinizi. yorum olarak yazılması gerekenleri, her bir kelimenin başına "#" koyarak yazınca hiç bir şey olmuyor. alakasız fotoğraflara alakasız etiketler ekleyince de bir şey olmuyor. ama bunları yapmaya da devam edecekseniz profilinizi gizleyin. bize de yazık. illa da, banane ben yarısını ısırdığım salyalı çikolatamın fotoğrafını çekip, blur verip, vinyet ekleyip, kontrastı kökleyip, renklere abanıp, #yine #mutlu #ediyorum #kendimi #çikolatam #çok #qüsel yazıp ekleyeceğim diyorsanız; facebook var ne güzel orayı kullanın.
  • şuan çökme sorunu mu var yoksa tek ben mi giremiyorum bilen bi yeşillendirirse sevinirim.
  • kullanmadığım uygulamadır fazla gereksiz , insanlara 3,5 beğeni için özel hayatını açmak saçmalıktır.
  • sosyal medya yadsınamayacak bir gerçek ve facebook, twitter, instagram en sık kullanılanları.
    toplumsal olaylara bakış açısı kazandırabilir, az ya da çok insanları yönlendirebilir, fikirleri değiştirebilirsiniz, tanınırlılığınızı arttırabilirsiniz, başka kişileri, yerleri, mekanları tanıtabilirsiniz, önerilerde bulunabilirsiniz. bilimsel paylaşımlarda bulunabilir veya bunları paylaşabilirsiniz, insanlarla iletişim kurabilirsiniz, gündemi takip edebilirsiniz veya olabildiğince yön vermeye çalışabilirsiniz.
    facebookta hasta bilgilerinin ,röntgen ve diğer radyolojik bulgularının paylaşıldığı bir grup var.altına alanında türkiye'nin önde gelen hocaları yorum yapıyor.istiyorsan sen de fikrini paylaşıyorsun, tartışıyorsun.
    yine alanında en iyilerden bir hocamız ameliyat videolarını, görüntülerini instagramda , yeni yayınlanan bir makaleyi twitterdan paylaşabiliyor mesela.
    sadece beğenilmek, kıskandırmak veya kız düşürmek değil olay.
    siz amacınıza uygun bir şekilde hangisini nasıl kullanmak istiyorsanız o o hale gelir.
    facebook kullanmayanı dövüyorlar artık iyice ayağa düştü ama instagram, twitter falan daha ''cool'' diye düşünenler var ya onlara yukarıdakileri tekrar okumalarını tavsiye ediyorum.hepsi aynı bokun laciverti. sen hangisini ne kadar avam kullanırsan o o kadar avam bir uygulama olur kardeşim.
    ve üzgünüm arkadaş olduğun veya takip ettiğin kişiler o kadar avam ki sen gelip burada habire aynı şeyler yüzünden sayıklayıp duruyorsun.
    not:uygulamanın içeriklerinden,ekran görüntüsünden, renklendirmesinden, kullanım koşullarından kısacası kullanıcılarla ilgisi olmayan teknik detaylarından şikayetçi olan arkadaşları tenzih ediyorum.
  • genel olarak takılmaktan zevk aldığım bir sosyal mecra olup, bok atılmaması gerektiğini düşündüğüm oluşum.

    dudak, bacak, lahmacun ve yemek paylaşanları takip etmeden doğa, hayvan ve yakın arkadaşların fotoları itinayla takip edilir.

    bir de izlenimlerime göre, takipçilerin genelde yüzde 15'lik dilimi tarafından paylaşımların beğenildiği uygulamadır. söz gelimi 100 takipçisi olan birisi ortalama hashtag kasmadan bir resim koysa minimum, 15 beğeni alır. tabi bunda paylaşım yapan kişinin normal birisi olduğunu farz ediyoruz. bakıldığında gayet makul bir çoğunluk. fotoğrafın durumuna göre, belirli hastaglerle de 30-40'a ulaşılabilir.
hesabın var mı? giriş yap