• milletçe yerimizden kalkmayı ve sokaklara dökülmeyi pek sevmediğimiz, ayrıca bu tarz eylemlerin coplanma, gazlanma gibi tatsız yan etkileri olması nedeniyle gerçekleştirilmesi makul görülen bir eylem.

    tarzı, zamanı, nasıl gerçekleştirileceği konusunda öneri ve destek beklemekteyim.
  • efenim ne kadar blogu olan varsa, baştan aşşaa sik göt am koysun derim ben. sonra forumdan foruma sekilip boş sorular ve "omg" tarzı vitrin yorumlar altında signature olarak bu bloglara linkler bırakılır. aynı kişiler ihbarweb.org'a gidip kendilerini şikayet ederler (ilaveten siteye girenler de yapacaktır - yemek tarifi ve dikiş nakış tiyoları veren siteleri tercih ediniz). en az bir 3 ay mahkeme dosyaları yığılır, bişicikler kapanmaz. adnan oktar mahkemenin kapısında "her zamanki yeriniz mi?" şeklinde karşılanmıyorsa teorik olarak olası gibi geldi bana. karşılanıyorsa sıçtık tabi.
  • ba$lanmadikca, bize ba$layacaklari eylem. her turlu yol denenerek bu duru$un icinde olmamiz gerekiyor.
  • adı sanı bilinmeyen sitelerin url'leri ekşi sözlükte geçtikten sonra birden gelen suser yüklenmesi ile sonucu zortu çekmeleri mevzusunun bu hususta işimize yarayacağını düşünebileceğimiz eylem türü. önemli olan yer, saat ve hedeflerin doğru seçilmiş olması. cezayi herhangi bir müeyyidesi olduğunu da sanmıyorum.

    -"hocamı çok seviyrük, hep birlikte sitesine girmek istedük, server galdırmamış, gurban oluruum"

    geçici bir çözüm gibi görünse de, ekşi sözlük cpu power' a gigaherz feda eden bizlerin, hocama ya da hocalara olan sevgisi düşünülünce, neden olmasın?
  • internette türkçe içerikli tüm siteler için konuşuyorum.

    her türlü siyasal, politik, eleştirel siteleri ''insanları ayrımcılığa ve nefrete yönlendirmek'' suçundan ihbar edebilirsiniz.

    tüm magazin sitelerini ''müstehcen'' olduğu gerekçesiyle ihbar edebilirsiniz.

    edebiyat sitelerindeki nietzsche, camus gibi yazarların yazılarını intihara teşvik ediyor nedeniyle ihbar edebilirsiniz.

    islami sitelerdeki ''bilmem kim bilmem kimin yaptığı çok günah, bu insanlar kafir, küffar'' tarzı yazıları yine ayrımcılığa teşvik nedeniyle ihbar edebilirsiniz.

    olur olmaz binlerce siteyi ihbar edebilirsiniz. bu siteler çat çut kapandıkça örneğin bir hulya avşarın, serdar ortaçın, bilmem neyin sitesi kapandıkça bu saçma sapan yasanın ne demek olduğu daha iyi anlaşılacaktır bazıları için.

    sitelerimizi kapatıyor musunuz? alın ulan sizin yerinize biz de tüm siteleri ihbar ediyoruz o zaman. hepsini ihbar ediyoruz çünkü öyle bir yasa yapmışsınız ki nerdeyse tüm internet siteleri sayenizde kapatılabilir.

    e kapatın o zaman böyle taksit taksit olmasın.
  • (bkz: ddos)
  • bana $u masali hatirlatmis eylem:

    memleketin birinde bir gun veli $er diye bir adam, o memleketin en buyuk spor kluplerinden fenerbostan'in basina gecmis. gecmis gecmesine amma "herkes beni sevecek huleyn" derken, herkes bu adamdan nefret etmis. bir sene icinde fenerbostan stadi haric ulkenin butun statlarinda "ibne veli ser" nidalari yukselmeye baslamis. buna cok icerleyen veli $er "hepinizi maphus damlarinda curutecem, bana kufur haa!" diyerek kollari sivamis ve maclara yaninda noterle gitmeye baslamis; boylece kufur edenleri tespit edip haklarinda dava acacakmis. bir kisim statlarda insanlar urkmus, veli ser'e bi laf edememis. lakin besikkaya takiminin yaraticiligiyla taninan taraftarlari bunu yedirememis, "izzeti nefis meselesidir artik, biz bu adama kufredecez" diye kafaya takmis ve planlarini hazirlamis. ertesi gun fenerbostan- besikkaya maciymis. veli $er de maca gelecekmis. keza veli $er ve noteri stadin kapisinda gorulunce 30 bin kisi ayni anda bagirmaya baslamis: "noter tasdikli ibne veli $er" veli $er cok kizmis, ter ter tepinmis ama 15 saniyede o kadar adami not edememis. o gunden sonra da bir daha noterle maca gitmemis.

    yaa yaa... simdi 30 bin site toplansa, king oynasa ne olur...
hesabın var mı? giriş yap