• iranlıların bir kısmının daha uçaktayken başörtülerini çıkarıp attığını, hatta bazılarının uçağın tuvaletinde üstünü değiştirerek askılı t-shirt, şort vs giydiğini, üstelik iranlı kızların genellikle güzel ve bakımlı olduğunu bilmeyen arkadaşları rahatsız eden durum.

    sıkıntı yok gelsinler.

    sen hiç ingilterenin fransanın iranlı turist gelmesin, hintli turist gelmesin, afrikalı turist gelmesin vs. dediğini duydun mu?

    edit: türkiye'de millet üstsüz denize giriyor ama yukarıdaki edite göre şort giyen iranlı müslüman ülke olduğu için türkiye'ye gelmezmiş. allah akıl fikir versin, ne diyeyim?

    edit 2: eleman sayfalarca ayar yiyince entry'sini baştan aşağı değiştirmiş ama orijinal entry tabi ki burada
  • avrupa'nın işsizi, lümpeni, devletten geçinen asosyalleri gelip bize üçüncü dünya ülkesi mualemesi çekeceğine; iran'ın eğitimlisi, moderni, türkiye'ye saygı duyan insanları gelsin tabii ki. bu kadar şekilci ve batı hayranı olmayın, dünyaya at gözlüğüyle bakmayı bırakıp insan olun.
  • hali hazırda yılda 2.5 milyon turistin geldiği ülke ile yapılan anlaşmadır
  • bu sene öngörülen turist kaybını azaltmak için yapılan anlaşmadır.

    iranlı turist ile yalova'ya elen arap turistleri karıştıranlara ithafen, eğer ucuz tatil değil de gerçekten tatil yapıp eğlenmeye gelecek olan iranlı var ise ülkeye girince onun iranlı olduğunu kimse anlamaz merak etmeyin.

    not : iranlılara meraklı değilim ancak bu sene turizm kaybının bir nebze onarılması açısından sejour dediğimiz kum,deniz,güneş tatiline gelenlere kapımızın açık olması iyi olacaktır. yoksa seneye batık turizmciler haberlerini bol bol duyarız.
  • güney sahillerinde kız peşinde koşan kara kuru kekoların hayallerini yıkan anlaşma..
  • hayatinda iran gormemis bebeleri tedirgin etmistir.
  • iranlıları arap zanneden yazarın hezeyanı.

    etnik ayrım yapmayı sevmem fakat etnik bilgiye sahip olmak gerek. kaba taslak olarak lütfen bilgilenin.
  • antalya sahillerinin kara çarşaflı istilasına neden olmayacak anlaşmadır.

    yukarıda da yazılmış. iranlı kadınların çoğu, üstündeki çarşafı atıp türk kadınından daha açık geziyor türkiye'de. ha hala muhafazakarlıklarını sürdürenlerse zaten antalya'ya falan gitmez. türbanlıların yoğun olduğu sapanca'ya falan gider, ki zaten buralar arapların akınına uğramış durumda.
  • mustafa pektemek'e sporcu sağlığı merkezi açtırmak gibi bir olay.
hesabın var mı? giriş yap