• tüm dünyada oluyor diye normal olmayacak durumdur. bugün aynı şekilde bir ekmek kuyruğu bile olsa garipsenecek iken, bu durumun kanıksanması tüketim çılgınlığının ne kadar felaket boyutlarda olduğunu gösterir sadece.
  • hahah, gene gerilmiş millet.

    köşkten vapur iskelesini izleyen tayyip'in sevgilisiyle öpüşenlere kıllanması gibi iphone müşterilerine kıllanıyorlar.

    iki dakika sosyal tespit yapmadan durun lan.

    dedikoducu mahalle karısı olmaya puanı yetmeyenler yedekten apple hateboy oluyor galiba.

    edit: bu arada baklavacılar da kendisini belli etmiş :) sorup duruyorlar, indirim mi varmış diye, yani indirim olsa baklava izdihamında olduğu gibi izdiham yaşanacak bu, bu tipler sözlükte atıp tutmayı bırakıp kendileri gidecekler.
  • sandık başında beklemediniz piçler. iphone size medeniyet getirsin de görün amk.
  • akılsız, beyinsiz insandır. yanıbaşında savaş var.. adam gidip "ayfon 6 pılas" için 3bin lira para verip sıra bekliyor. ne zaman akıllanacak bunlar..
  • sanırım bizim hocadır.
    hayır yani adam ciddi ciddi soruyordu ne zaman gelecek diye,sonra bi baktık dün sabah derse gelmedi.
    işkillenmedim değil.
  • kendi için değil de patronu için bekleyen bir gariban insan da olabilir. yazıktır, günahtır, bilmeden etmeden hemen yermemek lazım. o soğukta zevki için değil maaşını kaybetmemek için duruyor olabilir.*
  • çin'den japonya'ya gelip kuyruğa giren, "kusura bakmayın iphone bitti" denince de "bitti ne demek ulan ta çin'den geldik! aypon isterük!" diye olay çıkaran 100 adet mal çinliden iyilerdir kanımca.
  • işin android ios apple kısmında değilim de, 3000 tl bir telefona, türkiye'de bir insan nasıl para verir, bunu aklım almıyor arkadaş, ben işin burasındayım.

    lan amk asgari ücret 900tl lan, abi yurt dışındayım, asus zenfone 6 aldım bi tane, 680 tl civarı para verdim alete, içim acıdı, buradaki kazancımı düşünürsen, daha da ucuza denk geliyor, eski telefonum siki tuttu diye aldım. işim de teknoloji ha, ama vallahi 680 tl vermek gücüme gitti ne yalan söyliyeyim. lan markaysa marka, sar değeriyse sar değeri, gidin ucuz çin malı alın da demiyoruz ki.

    bu adamlar 3000 tl çıkartıp bir telefona nasıl veriyorlar, ulan size herşey müstehak. trilyonlarım olsa gücüme gider lan. düşüp kırsan, gitti 3000 tl tek kalemde, sonuçta düşürmeye de müsait bişi telefon.
  • patronu için sırada bekleyen insanlar çoğu. kolej çocuklarını bir tarafa bırakırsak (ki 5-6 arkadaşsan ve 16 17 yaşlarındaysan ve paraları da varsa mesele afyon bilmem kaçtan çok eğlence heyecan olsun diye o sırada beklemek olabilir. bence büyük bir kısmı çalışan. şöyle; demet akalın'ın yardımcısı mesela. demet akalın o telefonu ister mi ? ıster. sırada bekler mi ? hayır. o zaman çalışanını yollayacak. elbette vardır orta sınıf bu telefona bir maaşını verip ilk günden alan ama oranlarsan binde onbinde bir falan. büyük kısmı patronu için sırada.
hesabın var mı? giriş yap