• trafikte sürekli basıma gelen olaydır.
    başlarda gercekten özgüvenim olmadıgı icin kusurluyumdur benim hatamdır diye düsünüp hemen sag seride dogru kayıp insanları rahatsız etmeden gitmeye calısırdım.
    böyle böyle yüregim agzımda araba kullanmaya basladım ve bu durum acayip canımı sıkmaya baslamıstı. kafaya taktım bu mevzuyu
    sonra bir gün canım yine sıkkın bindim arabaya yürü kızım dedim bugun kesinlikle biriyle kavga ediceksin hadi bakalım. neyse bastık gidiyoruz basladı haydutun biri korna calmaya camdan elimi uzattım hayırdır isareti yaptım bi yanıt alınca hemen yanıma dogru sürdü aynı hizada gidiyoruz. hafif de gülüyo gevsek hosuna gitti heralde. ben göz kırparak hayırdır diyorum o da göz kırparak gülüyo neyse kırmızıda durduk boş boş gülmeye devam ediyo.
    velhasıl orda anladım bunun da yine bu erkeklerin can sıkma merakıyla ilgili oldugunu ve hicbir hatam olmadan kusursuzca araba kullandıgımı.
    yapmayın etmeyin kardesler kimsenin karısına kızına korna calıp da cesaretini kırmayın bırakın biz de sol seritte özgürce akıp gidebilelim..
  • tehlikelidir. can kaybına sebep olabilir.
  • nedense sadece bizim ülkemizdeki *beyler yapıyor bunu!
  • biri korna çalınca panik yapıyorsan ehliyeti en yakın karakola teslim edip yola katırlarla devam et be ablacım. kimse panik yap diye kornaya basmaz. trafiğin olağan akışından uzak, saçma sapan bir şekilde araç kullanırsan kornayı yersin haliyle. trafiğin sağ şeridi kimseyi rahatsız etmeme şeridi değildir öncelikle bunu öğrenelim. trafiğin olağan bir akışı vardır ve buna uyamıyorsan demek ki bir yerde bir sıkıntı var.

    not: kadın olduğun için korna yemiyorsun, kötü sürücü olduğun için korna yiyorsun. lütfen şunu bi algılayın ya. 100 metre geriden araç sürücüsünün cinsiyeti anlaşılıyor sürüşünden. genius olmaya gerek yok.

    edit: arkadaşlar mesajlar geliyor "yanılıyorsun kardeşim. kadın erkek fark etmiyor" şoförlükte diye. keşke fark etmeseydi be başkan. yani ya ben ve benim gibi milyonlarca insan geri zekalı olduğu için bunu iddia ediyor ya da siz gerçekten objektif bakmaktan uzaksınız. öncelikle ben arabacı değilim. motosiklet sürücüsüyüm. yani sizin yola verdiğiniz dikkatin çok daha fazlasını ben veriyorum. siz whatsapp'ta arkadaşlarınızla mesajlaşırken ben yanınızdan küfür ede ede geçen kişiyim. siz telefonunuzla araç kullanırken video çekip sosyal medyaya yüklerken yolda çizdiğiniz zig zagları görüp ağız dolusu küfürler boşaltan motosiklet sürücüsüyüm. dolayısıyla yolda kimin ne kadar mallık yaptığını analiz edebilecek tecrübeye sahibim maalesef. maalesef diyorum zira beni de birkaç kere ezmiş, ezmeye yeltenmiş, canıma kast etmiş olan da sizlersiniz. kötü ve dikkatsiz sürücülüğün cinsiyeti elbette ki yoktur. ancak bir kadın sürücü gerçeğini de göz ardı edemeyiz. lütfen bir gün artçı olarak arkama gelin sizi istanbul trafiğinde yarım saat tura çıkarayım. o zaman sizinle bu konuyu daha detaylı konuşalım.

    ayrıca korna medeniyetsizliğin göstergesidir evet. ancak trafikte olduğu halde kafasını kiraya veren o kadar insan var ki, onları uyandırmak için kornaya basmak gerekiyor çoğu zaman. zira o an seni ezmese, bir başkasının üzerine sürüp ezecek. çok belli sürüşünden.

    ehliyet almak için asgari standartları sağlamak demek trafikte sorunsuz araç kullanabilmek demek değildir. devletin verdiği hangi belge sorgulanabilir değil ki ehliyetini de sorgulamayalım? ütopik ıslak rüyalarınızdan uzaklaşın ve gerçeğe dönün lütfen.

    konu tacizse evet katılıyorum. tacizci, sapık orospu çocuğu çok memlekette. tacizse konuşulacak şey bunu trafikte taciz adı altında konuşalım. birini panikletmek için kornaya basmak gibi anlamsız ve asılsız bir ifade bu içeriğe konu başlığı olacak bir şey değil zira.

    edit 2: arkadaşlar mesajlar için teşekkürler. türk erkeklerinin amk. iyi günler.
  • aslında hiç yapmadım ama bazen ışıklarda yapayım da manuel vitesli arabayı istop ettirsin diye içimden geçmiyor değil *

    kadına özel bir durum değil ama gerçekten çok uyuz olduğum bir davranıştır. tehlikeli bir durum olmadıkça korna kullanmayı da kullananı da sevmem.

    özellikle ışıklar sarının yanmasına saniyeler kala korna çalanları inip dövesim var.

    diğer uyuz olduğum şey ise sol şeritte olmadığım halde gelip arkadan yapışan arabalar. bir seferinde yine böyle yapışan bir minibüs arkamdayken frene basmıştım. şoför de fren yapak zorunda kalmıştı. tehlikeliydi belki ama dersini almıştır muhtemelen. bir daha mesafe kuralını hiç ederken 2 kere düşünür artık.

    son olarak ayrıca bize de korna çalıyorlar ama panik yapmıyoruz. biraz sakin olun. eğer aşırı panikleyen birisi iseniz ya bunu aşmaya çalışın ya da trafiğe çıkmayın. başkalarının hayatını riske atmamalısınız. yok sadece kornalardan rahatsız oluyorsanız ve burada olayı dramatikleştiriyorsanız o zaman problem yok alışırsınız zamanla.
  • araba kullanmaktan nefret etme sebebim. uzun yolda kamyon ve tır şoförleri de çok yapıyor.
  • mizah seviyemiz bu dozda beyler komik olduğunu düşünüyor
  • kaldırımda yürürken yandan geçen arabaların sebepsizce bir bir korna çalıp geçme şerefsizliğinin bir başka versiyonu.
    ev iş arasındaki on dakikadalık yürüyüşte bazen ondan fazla korna çalarak geçen araba oluyor.hepsini tek tek küfür ederek cevaplıyorum. küfür sevmem ve yanımda edilmesinden hiç hoşlanmam ama bu ülkedeki erkeklerin hadsizliği beni bile küfürbaz yaptı. tam bir katıksız orospu çocuğu hareketi.
  • kadını, erkeği yok bunun. çok gerekli durumlar dışında korna çalmayınız...
hesabın var mı? giriş yap