• öncelikle iyi forumlar
    sonrasında, filtreleri temizleyin ve 15 dakika boyunca boşuna çalışsın içini atsın. ayrıca self clean özelliği varsa basın kendini temizlesin.
  • (bkz: hayırlı forumlar)

    kış ve yazın aktif olarak kullanılan klimalarda klimanın iç evaparatörünün küf yapma oranı daha yüksektir, bilhassa yaz moduna yani klimaya geçirdiğimizde inanılmaz kesif bir kokuyla karşılaşabiliriz, bunun en iyi çözümü özel cihaz ve dezenfaktanla fıskiye yöntemiyle evaparatörü temizleyen bir servisten destek almak (genellikle 100 tl) bu mümkün değilse klima temizleyici spreyleri evaparatöre sıktıktan sonra 15 dk beklemek ve akabinde 10 ltlik pet şişe suyu yavaş yavaş evaparatörün üzerine dökmek olacaktır.

    evaparatör ne olaki diyecek olursanız dış ünitede işlenmiş gazın sıcaklığını veya soğukluğunu iç üniteye yani klimaya yansıtan, klimanın önündeki kapağı açtınızda boydan boya araba radyatörü gibi metal yapraklardan oluşan kısım.
  • 1 gün öncesine kadar aynı sorunu bende yaşıyordum. sorun peteklerde ve klima içinde birikenlerde. onları temizlemen lazım. bunun kimyasalı var: klima temizleyici
    elamanın biri de video yapmış izlersin bknız
hesabın var mı? giriş yap