• gençliğinin geldiği nokta. iki cümle kuramayan eğitimsiz insanlar üst mevkilerde hortumculuk yaparken kültürlü, birikimli insanlar onların getir götürünü yapıyor. kimse hakettiği yerde değil.

    https://twitter.com/…tatus/1612809269514051586?s=19

    edit: getir firmasının kurucusu nazım salur, konu ile ilgili "böyle bir yeteneğe destek olacağız, şirkete davet ettik" demiş.

    https://www.odatv4.com/…ilgili-yeni-gelisme--266202
  • gayet kötü bir performanstır. ölçüde, notalarda, tempoda kulak tırmalayan hatalar var.

    edit: farkındayız kurye olduğunun. bu ekşide niye böylesiniz lan siz. sırf çalan kişi kurye diye eserde hata yapılmamış mı sayılıyor. ki kötü çalmak suç gibi bir şey de dememişim. başlıkta performansa muhteşem denmesi yersiz çünkü muhteşem falan değil bu kadar. çalan kişiye ve çalma sebeplerine ve koşullarına göre değerlendirmek zorunda değiliz. eserin ne olduğu ve nasıl çalınacağı belli. o zaman ben de piyanist değilim evimde piyano yok onun için muz kabuklarıyla ayışığı sonatı çalmaya kalkıp kaydedeyim, şartlarım kötü olduğu imkanım olmadığı için bir boka benzemese de başlığımı açın muhteşem çalıyor diye? mal mısınız siz?
  • mesleği neden vurgulanıyor ? piyano çalmayı bilen illa ki beyaz yaka mı olmalı ?
  • piyanist şantör iken kariyer değişikliği ile kuryeliğe geçiş yapmış bir gencimizin performansıdır.
  • ben bu kıyafetin içinde devlette gorevli bakan bile gördüm. dolayısıyla çok da şaşırmadık.
  • hay ben sizin kirli beyninize sokayım ya. biri demiş kötü performans, öbürü demiş kurgu, öbürü demiş neden kurye olduğu vurgulanmış. abi siz nasıl yaşıyorsunuz hayatı ya? ekşiye gelip entry girene bi haller oluyor amk. illaki bi marjinal, sikindirik bi eleştirelliğe ve şüpheciliğe bürünüyorsunuz. hayatınız çok zor olsa gerek, ya da hakikaten malsınız.
  • hizli calmasinin sebebi bir gorevlinin gelip o piyanoyu calamazsiniz demeden once performansi tamamlamak istemesi bence. zaten arkasina bakip duruyor.

    ay hata yapmis, olcu tutturamamis vs diye bos yapanlara da bakmayin, guzel calmis iste. studyo kaydi gibi olacak hali yok herhalde.
  • dinlerken cok keyif veren performanstir. keske yeteneklerine gore bir kariyer belirleyebilen sistemimiz olsa.
  • neresinden bakarsanız bakın üzücü olay. nota hatası cart curt diyenler olmuş eğitimini alsa iyi yerlere gelebilecek bu gencin kuryelik yapmak zorunda kalması bence sorgulanması gereken detay
  • yetenekli bir arkadaş,önünde nota vs olmadan gayet de güzel çalmış,yolu bahtı açık olsun.umarım en kısa zamanda kıymetinin bilineceği ortamlara kavuşur da sanatını icra etmeye devam eder.
hesabın var mı? giriş yap