• (bkz: fener ol) kampanyasının gerçek adıdır. böyle olsa daha samimi olurdu en azından.

    milyon dolarlık futbolcuların depolarını fullemek için hazır mısınız?
  • "iyi lan yavaş yavaş uyanıyonuz" dedirten başlık.
  • kuku uzerindeki 3. deliğe destek ol kampanyası ile eşdeğerdir.
  • adam haklı.
  • bu futbolcu tayfasi, karilarla kizlarla tatillerde paralari ezsin diye gotumden ter akarak hergun sabah 8 aksam 5 calisip kazandigim parayi bunlara mi verecegim amk. kusura bakmayin da bunlara yardim parasi veren de agir maldir. zengin adam zaten gider para bagislar, verdigi paranin reklamini bagirta bagirta yapar, staddan locasini da alir elinde viski maclari izler.
    benim derdim alt ve orta gelirli ile. zaten kazandigin uc kurus para, bilet fiyatlari olmus anasinin ami, hadi forma da aldin diyelim o da zaten ayri bir mevzu 3 kurusa urettikleri formalari 10 kurustan iteliyorlar taraftara. senin gorevin bitti kardes. senden daha fazlasini isteyen adamin niyeti bozuktur. gidip yardim kuruluslarina ver o parayi. onlara da guvenmiyorum diyorsan sor sorustur mahallendeki ihtiyac sahibi birilerine ver, cocuk okut ne bileyim universite ogrencisine burs ver.
    bu yarak kurek futbolcu tayfasi milyon dolarlar kazanacak diye gidip de kulube bir kurus para verme.
  • doğru tespit
  • beş para etmeyen çöplere milyonlarca para verilmesi ve hala ödememiş milyonlarca lira taksitin halktan toplanmaya çalışılması ...
    şampiyonlar ligi yarı finalisti roma cengiz e 800 bin euro verirken bizde maça dahi çıkmayanlara 3-4 milyon euro’ların hala hava da uçuşması için son bir gayrettir
  • türkiye de futbol spor değil rant işidir. böyle büyük rantların döndüğü yerlere üç kuruş paranızı kaptırmayın.
    bırak forma almayı maça gitmeyi digiturk'e bile o paraları vermek sadece zengin işi bana göre.

    alım gücümüz yükselir, kulüpler taraftarı yolunacak kaz gibi görmekten vazgeçer, işte o zaman üstteki dediklerimi unutun takımınızın arkasında durun.
  • tam kampanyaya destek olayım diyorum sonra bu başlıkları görüyorum tekrar vazgeçiyorum. mantığımla vicdanım arasında sıkışıp kaldım amk.
  • gerçekten bu iş gittikçe saçma bir hal almaya başladı.

    kulüpler kafalarına göre transfer yapıp futbolcu ve menajerleri zengin ediyorlar , taahhüt edilen rakamı ödeyemeyince de taraftar para toplasın , taraftar ürün alsın vb. ağlamaklı kampanyalar.....

    kendi adıma yazayım ; futbolcu - teknik direktör tayfasından vergi alınmaya başlamadığı sürece benden tek kuruş çalışmaz artık.

    bu nasıl iş ; ortalama maaşları aylık 1 milyon tl , adamlar vergi vermiyorlar amk. ,
    ben 5 bin tl kazanıyorum daha para elime geçmeden devlet vergi
    alıyor ......
hesabın var mı? giriş yap