• aralarında bulunmaktan maalesef gurur duyamadığım insan türüdür. ulan 4 yıl koca 4 yıl, bir tane sevgilisi olmaz mı insanın ? nasıl bir ezikliktir bu...
    ama suç benim değildi. suç; olgun erkek peşinde koşan kızlarındı. neyinize amına koyim sizin olgun erkek, allah'ın lise bebeleri sizi!
  • kızların efendi adam yerine piç tercihi ile alakası olmayan durumdur. liseyi sevgilisi olmadan bitiren kızlar da mevcut zira.
  • *(bkz: aa bu benim lan)

    hatta bu durumu biraz abartmış da olabilirim. keza en geç 1 yıla üniversite bitiyor ve bahsi geçen konuda hala bir ilerleme yok*

    edit: ve üniversite de bitti. hala bir ilerleme yok*

    gelen mesajlar üzerine güncelleme editi: 2 yıldır çalışıyorum (hatta şu anda ilk yıllık iznimdeyim) ve hala bir ilerleme yok*

    çok beklenen final editi: https://www.youtube.com/watch?v=p4egdn90wye (edit: ölü link düzeltildi)

    beklenmedik after credits editi: bitti ya la*

    çok beklenen devam filminin kısa özeti edit: ilk filmin finalinden* 1 yıl bile geçmeden başka bir güzel hanımla bir birlikteliğe başladık. arasını çok anlatmayacağım burada ama şu anda 8 aylık evliliğimizde ikimiz de işimize gücümüze bakarken artık birbirimize yoldaşlık da yapıyoruz bu hayatta **
  • (bkz: yazık la kimin çocuğuysa)

    zoge: cok kral insandir.
  • ilgili zaman diliminde oldukça güçlü, amd destekli bir oyun bilgisayarına sahip olmuştur.
  • iradesi kuvvetli bir platonik aşık olabilir.
    * * *
  • liseyi sevgilisi olmadan bitiren insan, genel itibarı ile lisedeki kızlar henüz güzel olmadığı ve fazlasıyla kibirli oldukları için, erkekler de kendi potansiyellerini tam olarak anlayamadıkları ve guinness'e kolaylıkla girebilecek mallık seviyesine sahip oldukları için, liseyi sevgilisi olmadan bitiren insandır.
  • 370 erkeğin bulunduğu devlet parasız yatılı'da gayet normal durumdur.

    ulan otuzbiri bile sırayla çekiyorduk oğlum, siz ne diyonuz amk.
  • benim bu. bu durum nedense hep içimde kalmıştır.

    ergenlik dönemindeyken "yaa niye bana çıkma teklif etmiyorlar" diye günlüklerimi doldurmuşum. öylesine takmışım yani. açıkçası çok da alımlı bir kız değildim. genelde efendi efendi okuluma gidip gelirdim, derslerimi çalışırdım. ama her zaman aşık olan kızların, erkeklerin nasıl duygular hissettiğini merak ederdim.

    lisede olmasa da sonrasında aşk herkes gibi beni de buldu. keşke bu aşkı lisede yaşayabilseydim dedim hep. çünkü öyle bir aşktı ki liseli aşıklar gibiydik. yaşam tarzıma çok ters gelmişti. çok ödün vermek zorunda kalmıştım kendimden. işte o yüzden keşke lisede yaşayabilseydim bu aşkı. içimde kaldı işte.

    yalnız bir şeyi de atlamayayım, feministim ben yazınca ben de yazma gereği duydum. cinsel yönelimin lisedeki aşk hayatına pek bir etkisi oluyor. bu gerçeği yok sayamam.
  • aralarında bulunduğum insanlardır. hala yaşıyorlar bir sıkıntı yok.
hesabın var mı? giriş yap