• üst edit: aşı karşıtı değilim; çocukların ruhsatlı bütün çocuk aşılarını oldu. ne olduğu belirsiz ruhsatsız, faz çalışmaları tamamlanmamış, acil kullanım onayı ve onam belgesi gibi tarihte görülmemiş bir garabetle uygulanan kutsal(!) deneysel sıvıları sorguluyorum.
    tanrı'nın, dinlerin sorgulandığı, olmadık sapıklıkların legalize edildiği, yıkılmayan hiç bir tabu'nun kalmadığı dünyamızda hiç bir şey sorgulanmaz değildir. özellikle bilimsel konularda her noktası sorgulanmalı - tartışılmalı, fikirler - bilgiler yarıştırılmalı- çarpıştırılmalı ki, gerçekler ortaya çıksın.

    mart 2020 de ilan edilen pandemi sonrası meydana gelen ekonomik, psikolojik, sosyolojik yıkımı bir yana bırakalım insanlar adeta bir daha asla mart 2020 den önceki sağlığına sıhhatine kavuşamayacaklarını asgari bir gözlemle görebiliriz.
    insanlığın kurtarıcısı olarak gösterilen ama 2 yıl geçmesine rağmen nobel ödülü verilmeyen, tbmm'de teklif görsel edilmesine rağmen nobele aday dahi gösterilmeyen, biontech m-rna aşıları sebebiyle meydana gelen kalp krizi salgını ndan sonra kanser pandemisi, kanser salgınına yol açmış durumda. gün geçmiyor ki yakın çevremizden medyadan bir kanser haberi duymayalım. buda bizleri kalp krizlerinde ve beyne pıhtı atma vakalarında olduğu gibi, acaba m-rna aşılarının yan etkisi mi diye düşünmeye sevk ediyor. bugün için bu bir iddia. hiç kimse bunu kesin olarak kanser yapıyor ya da yapmıyor diye net konuşamaz. ama mutlaka sorgulanmalı, araştırlmalıdır. allah herkes'in yardımcısı olsun.

    armağan çağlayan'ın kanser olmasını örnek gösterdiğim için linçleyen suserler buyrun; bir sene evvel aşı olmayanları aşağılayan, devletimize karşımısınız diyen, çernobil de devlet çay iç dedi diyenlere “dün dündür bugün bugündür diyerek alay eden erol köse'de armağn çağlayan'nın kansere yakalanmasını aşıya bağlayarak sorgulamış. buyrun: https://twitter.com/…?s=46&t=wp1kpifp-enrpelvaqo2cw

    (145438595) bir zamanlar tbmm'de aşı mucitlerini(!) nobele aday göstermeyi teklif eden lütfü türkkan'nın gerçekleri görüp, sorgulayıp isyan ettiği twiti; https://twitter.com/…?s=46&t=dd1o1eao_5birggopoz_wg

    ekleme: “bugün artan kanser vakaları ve 4. evre hızlı ilerlemesi dr. charles hoffe çalışması gerçekten çok önemli . deneysel mrna sıvılarından sonra turbo kanser dedigi bir durumu keşfetti” https://twitter.com/…?s=46&t=2ohgbrdpgujivq169yww7w
    https://www.naturalnews.com/…mrna-booster-shot.html

    konuyla alakalı ilginizi çekebilir: uzun süredir beklenen ve nihayet bugün yayınlanan belgeselde deneysel covid aşılarının dünyada neden olduğu ölümler resmi veriler, istatistikler, şahitler, gizli tanıklar ve kayıtlarla ortaya dökülmüş.
    https://twitter.com/i/broadcasts/1oykavqbvaygb
    (bkz: #145410458

    bu başlığın altına girlen en güzel entry'ler. (#145400306) (#145402102) (bkz: #145415695) (#145414208)
    okumanızı tavsiye ederim.
    görsel

    içişleri bakanlığının deneysel tedavi ifadesini gösteren belge ek-te
    https://twitter.com/…?s=46&t=xtbgfags7sfkfcc5lnnugw

    buyrun; aşı sonrası görsel
    dramatik bir genç ölümü

    belli bir nokta'dan emir alan ilaç firmalarının trolleri dm'den dezenformasyon yasası tehtidinde bulunuyorlar:) bunun neresi dezenformasyon. herkesin dillendirdiği bir iddia. bilime doktorlara saygım sonsuz aksini kimse idda edemez. ancak bilimin kendisi zaten şüphelerden meydana gelir. asla sorgulanmaz değildir.

    tanım:
    m-rna aşıları sonrası çevremizde meydana gelen kanser vakalarının patlaması, bu kanserlere mrna aşılarının sebep olduğu iddiası

    (bkz: armağan çağlayan'ın akciğer kanserine yakalanması) görsel

    görsel

    https://twitter.com/…?s=46&t=badrlry6tqivinxyu6j1aa

    https://twitter.com/…?s=46&t=badrlry6tqivinxyu6j1aa

    https://opolitik.com/…pilan-sevkler-yuzde-16-artti/

    edit: “mrna aşıları'nın kanser pandemisine yol açtığı iddiası” başlık
    sığmadığı için “mrna aşıları'nın kanser pandemisine yol açması” olarak girilmiştir.
    not: pandemi ifadesi mecazidir, elbette kanser bulaşıcı değildir. bu sıvıların dayatılma süreci pandemi ile başladığı için covid pandemisine atfen, mecazen başlıkta pandemi ifadesi kullanılmıştır!

    ekleme: karşıt görüş olarak; kanser hakkında #kanserpedia etiketi altında twitter'da çok derin bilimsel flood'lar paylaşan görsel be bu şekilde net bi şekilde bilime saygı gösteren, gerçek bir doktor, doktor ilyas şahin bey konuyla alakalı, muhtemelen bu başlığa cevap niteliğinde bir flood paylaşmış. https://twitter.com/…?s=46&t=ym-wxad-0dnim4tpo5kxaa

    ekleme: onlarca suserden aynı anda cimere şikayet ediyorun tehdidi aldım. bu da gösteriyor ki belli bir noktadan yönetiliyorlar.
    benimki sadece bir iddia, gözlem.
    faz çalışmaları bitmemiş, ruhsat almamış, acil kullanım onayı ve onam belgesi gibi garabetlerle insanımıza uygulanan mrna aşılarının yılmaz savunucularına tek bir soru soruyorum: mrna aşıları kesinlikle kanser, kalp krizi, beyin kanaması yapmaz, hiç bir yan etkisi yoktur diyebiliyormusunuz..? diyemiyorsanız iddiamı da bu kadar sert eleştirmeye hakkınız yok. şahsi görüşlerim kimseyi ilgilendirmez, sen de saygı çerçevesinde, düşünebiliyorsan, varsa bir görüşün, karşıt görüşünü söyler geçersin. ben kimseye hakaret etmiyorum, haddinizi bilin terbiyesizlik yapmayın.
    not: dm'den küfreden hakaret eden terbiyesizler için avukatlarım hukuki işlemleri ivedilikle başlatıyorlar.
  • kaynak götüm tarzı saçmalama.

    ulan adam paket paket sigara içiyor. bu değil de aşı kanser yaptı öyle mi? kafayı yemişsiniz siz.
  • sacma sapan bir baslik. bilimsel kanitin ne? elalemden duyma gotunden atma bilimi yapiyorlar boyle.
  • (bkz: dezenformasyon)
    (bkz: aşı karşıtlığı)
    (bkz: yalan bilgilerle halk sağlığını tehlikeye atmak)
    bu arada başlığı açan dezenformasyoncunun kaynak diye paylaştığı pubmed’de endekslenen makale retract edilmiş, yani geri çekilmiş, lol. zaten konuyla da ilgisi yok.
  • açıkça verilmediğine göre kaynağı malum organ olan, verisiz, araştırmasız, insanları huzursuzluğa sevk etmekten başka hiçbir şeye yaramayan kişisel görüşe dayalı bir önerme.
  • asılsız iddia. armağan çağlayan günde 3 paket sigara içtiği için değil de aşıdan mı akciğer kanseri oldu?
  • doğru olmayan iddia, sosyal medya yalanı. bu alanda hiçbir bilimsel veri yok.
  • zavallı aşı karşıtı.
  • yalancı birinin hezeyanlarını içeren başlık.
  • he canım he. 2 yıl önceki çalışma nobel ödülü alacaktı. sanki oscar ödülleri.
hesabın var mı? giriş yap