• nike' ın en popüler ayakkabılarından biridir. son yıllarda popüler olan beyaz ayakkabı modası sayesinde de biraz kullanımı artmıştır. fiyat / performans olarak uygundur. adidas stan smith ile beraber güzel giderler.

    değişik collab lara da uygundur. hatta custom olarak insanlar evde de yapabilirler, youtube videoları da var. hatta gucci, louis vuitton kumaşları ile üstüne custom yapılır, efsane modeller ortaya çıkar.

    ornegin
  • (bkz: collablara uygun olmak)
    (bkz: custom olarak evde yapılabilmek)
    (bkz: kumaş ile üstüne custom yapılmak)

    varlığı ile türkçenin "yandım anam" diye çığlık atmasına sebep olan ayakkabıdır.

    (bkz: hay senin tongueını wasplar fucksın)
  • siyah süet sarı kauçuk tabanlısı var şu anda ayağımda. evet işe böyle geldim. (bkz: patron olmanın ayrıcalıkları)
  • beyaz modelini her gun iste giydigim ayakkabi. (bkz: calisan olmanin dayanilmaz hafifligi)
  • kendisinden de satandan da soğutan çok şekil ayakkabı.

    aldıktan 3 ay geçtikten sonra bir tekinden gıcır gıcır ses gelmeye başladı-içinde su varmış gibi- ki hiç dayanamam sevmem. bu ses o kadar yüksekti ki gerçekten ayakkabı giyilmez haldeydi. ses geldiğini farkettikten sonra bi daha giyemedim.

    garantisine yolladım kullanıcı hatası dediler?? ayakkabıyla yaptığım en ekstrem şey merdiven çıkmaktı ki şişko şişko amerikanlar giyiyo bu ayakkabıyı nasıl benim ayağımda bozulabilirdi. hata vardır dedim tekrar yolladım yine ret yedim tüketici hakem heyetine bile gittim görünürde üretim hatası göremiyoruz dediler ret verdiler

    sıfırı şu an 580 lira olan, totalde 11 hafta giyebildiğim, gözüm gibi baktığım ayakkabıyla mal gibi kaldım. artık başka bir beyaz ayakkabı da gözüme güzel gelmiyor, öğrenci halimle yenisine asla para vermek istemiyorum. şu hayatta verdiğimiz sınavlar yetmiyormuş gibi bir de ayakkabı ile sınanıyoruz.

    neyse yapcak bir şey yok. air forceunuz varsa güle güle giyin güzel ayakkabı.
  • son 5 yıldır siyah ve beyaz olanlarından toplamda 7 çift edindiğim canım ayakkabım. başka ayakkabı giymeyi denemiyorum bile gerçekten çünkü bu ayakkabıyla şık olmama şansınız yok bana kalırsa.

    insanların en çok sorduğu soru tabii ki beyaz olanın çabuk kirleneceği dolayısıyla nasıl giyebildiğim oluyor ama internette kısa bir arama sonucunda çok kolay bir şekilde ayakkabılarındaki sararma ve ön taraftaki çökmenin önüne geçebiliyorsunuz ancak tabi bir veya bir bucuk yıl sonra yenisini almakta fayda var.
  • yaklaşık 5 sene önce aldığım ve hala severek giydiğim bir ayakkabı. nike için fazlasıyla sağlam ve güzel bir ayakkabı
  • sağ teki ile sol teki farklı tasarıma sahip olan city of dreams modeli aşık olunasıdır.
  • so price
  • sevgili kızımın benim için yaptığı full metal alchemist temalı custom af1 ler;
    görsel
    görsel
hesabın var mı? giriş yap