• sol frame'de gördünüz.
    merak edip tıkladınız.
    ironi sandınız.
    hülya avşar vecizesi olduğunu gördünüz.
    ''cahillik.'' deyip çıkabilirsiniz.

    (bkz: ignorance is bliss)
  • hülya avşar'ın yeni incisi.

    nuri bilge ceylan, zeki falan sıkıcı, genel kültür olsun diye izliyorum onların filmleri falan diyor. 16 yaşında şımartılmış ve abartılmış kezban tarzı bir kız, yaşlı bir kadın vücudunda, konuşuyor bir şeyler söylüyor ve ben izlerken utanıyorum sanki. ben 50 yaşında olsam, sadece her yıl bir şey öğrensem ve bilmediğim konularda yorum yapmasam, muhtemelen hülya avşar'ın karşısında alim gibi görünürdüm.

    ha bu arada nuri bilge ceylan'ın bir filminin adını söyle deselerdi de kıvırtsaydı ya, ne de keyifli olurdu. ha bu kadın sinemayla ilgili bir organizasyonda önemli bir pozisyondaydı geçenlerde.. beğendiği yönetmenler sorulduğunda, babam ve oğlum'un yönetmeni kimdi ya o iyiydi diyor..
  • bu yıl altın portakal film festivali uzun metrajlı filmde jüri başkanlığı yapan birinin ağzından dökülen laf. ayrıca beğendiğiniz yönetmenler kim diye sorulduğunda babam ve oğlum'un yönetmeni kimdi ah yaa çağan ırmak evet, sonrasında erdem şey erdemmmm adı neydii reha erdem ay çok çok özür diliyorum kendisinden.

    ben oyuncuyum diye de ekledi. soluksuz güldüm.
  • bu fikri vereni juri başkanı yapanların utanması gereken açıklama.
  • bunu ciddiye alıp "şakasını yapmak" bile hülya reklamı olacağı içün bırakalım kendi kendine konuşsun dursun, duymazlıktan tanımazlıktan gelin. misal ben bir senedir hülya görmüyorum etrafımda.
  • idris naim şahin'in bakanlığı ve hakan şükür'ün milletvekilliğiyle bile yarışabilecek beyanat.

    insanda ülkeyi terketme isteği doğurabilecek, 2012 altın portakal film festivali jüri başkanlığını üstlenmiş şahsiyetin über düşüncesi.

    sıradan bir mastürbasyon sahnesinde oynamakla kendisini katherine hepburn sanmış olacak ki böyle söylemlerde bulunabiliyor. kendisine kaç adet oscarlı film izlediği acilen sorulmalı.

    bu ülkede daha ne kadar konu hakkında en ufak bilgisi olmayan adamların konuşma özgürlüğünü savunacağız?
  • sinemanin icinde bulunan kim böyle bir fikire sahip olur ya da destek verirse, seviye düşsün de kendisi oscar'a gitsin diye söyluyor diye düşünürüm.
  • şovla sanatı birbirine karıştıran kişinin beyanatı. bunları ayırt etmek için acayip bir bilgi birikimine de gerek yok hani. ama haset işte insana neler söyletiyor. sözün sahibi ulaşamadığı ciğere pis demektedir ve bunu bir de entellektüalize etmektedir.
  • eurovision şarkı yarışmasına "muratgilin damından hoplayamadım" türküsünü göndermeye benzer.
hesabın var mı? giriş yap