• yanında pedi olmayan arkadaşa ped verirken adeta torbacıya dönüşme durumu. gözler etrafı keserken pedin olduğu yerden avuç içine alınması, pedi olmayan kadının çantasına, kitabına, tişörtünün altına ya da daha yaratıcı başka şeylerin içine sokuşturulurken hissedilen illegalite durumu. bir erkek bir kadının elinde parlıyan pembe şeyin ped olduğunu anlarsa eğer dünyanın sonu gelecekmiş gibi saçma bir his...
  • bana olmayandir. ben bu isi halk konseri veren sarkici gibi rahatca yapiyorum cunku.
    (bkz: yapılmış en aptalca dalgınlık/@angelina holy)
  • lisede bi arkadaşım çorabın içine koymuş öyle çantaya atmıştı pedin görülmesinden daha da garipti :d
  • afedersiniz vajinadan gelen döllenmemiş yumurtanın atılması çok ayıp olduğundan ötürü olan hal ve davranış. gerçi yumurta döllenince de sokağa çıkmayın diyor annesinin diz kapağından tahrik olanlar. velhasıl kadın olmak zor.
    (bkz: afedersiniz vajina)
    (bkz: hamile kadın sokağa çıkamaz)
    (bkz: annen de olsa diz kapağının üstü tahrik eder)
    (bkz: kadın olmak)
    (bkz: bir kadının taciz günlüğü)
  • gereksiz yere gerginliktir. tamam bayrak gibi salla demiyorum da neden birileri onu gorurse cocuklar olecekmis, dunya barisinin ihtimali sifira dusecekmis falan gibi davraniiyor anlamiyorum.
    oldu da dangalagin biri "pod mu voroyoson son ono hohoho!" gibi bi sigirlik yapti, cikart bi tane de ona ver gostere gostere, "cok agrin olmuyordur umarim." de bitsin gitsin.
    tuvalet kagidi elirken, ekmek alirken, ne bileyim, marketten her hangi bir sey alirken utanmiyorsun da bu niye bu kadar utanilasi?
    izin vermeyin rica ederim oldugunuz seyle dalga gecilmesine ya da ondan utanmaniz gerektigini savnanlara.
  • yurtdışında da aynı durumun olup olmadığını merak etmeme neden olan tespit ki durum türkiye için tam da budur.
  • dün marketteki erkek kasiyer de öyleydi. marketin bülten kağıdına sardı iki poşete koyup da verdi. o bunları yaparken her halde regl olmak dünyada en saklaması gereken şey diye düşündüm.
  • yurtdışında hiç yaşamadığım gerginlik sebebidir. gayet "hi honey, do you have canped, i am out of my canpeds" diyen kadınlara, "sure darling, here it is. have a safe journey with your bloody merry and red army ahahaha" şeklinde cevaplar verdim.

    not: bizde nasıl pede orkid diye isim genellemesi varsa, bk'da da ped'e canped genellemesi var. zamanında pazarı canped ele geçirmiş.
hesabın var mı? giriş yap