• milletin kolu bacağı koparken bazılarının buna tanıklık etmeyi rahatsızlık olarak görenleri göstermiştir.

    millet ölüyor sayın gerizekalı. sen de fotosunu görmekten mi rahatsızlık duyuyorsun?
    ilgili sayfalara girme ve o yalan hayatına devam et madem.

    burada gelip baktığın şeyler hakkında ne ağlıyorsun?
  • bunu savunan yazarların kendi ana babasının parçalanmış ceset fotoğraflarını sözlükte görmelerini ve tarihe tanıklık etmesini dilerim. o zaman da bu kadar soğukkanlı olur umarım.

    ağır orospu çocukluğudur.
  • ölen ya da yaralanan insanların yaşamlarına, haklarına ve yakınlarına saygı duymayan insanlardır. fazla like alacam, retweet edilecem diye atmayacağı takla olmayan vicdansızlardır aynı zamanda.
  • delirdik tek mantıklı açıklama bu. delirttiler hepimizi fakirliği, açlığı yetmedi, sıra can telaşına geldi. kimseden normal olmasını talep etmeyin her şey rayından çıkmışken.
  • kurbanların fotosunu paylaşmak yaralayıcıdır. bunu yapan insanlar düşüncesiz, suzgeçsiz insanlardır. savunulacak bişey yok.
    bakmayın diyenlere edit: ulan adam koca foto koymuş şak diye geliyo gözüme.
    edit 2: bu kadar kan gormek istiyosanız açın ogrish'i rotten'i ıraklı suriyeli cesedi izleyin, türk şehidini o haldeyken görmek istemiyorum.
  • paylaşmayın diyenler var, tam tersi, mümkünse herkes elindekini paylaşmalı. zaten yayın yasağı var, bırak cenazelerin yayınlanmasını cenaze törenlerini bile yayınlatmıyorlar korkularından onlara inat bari sosyal medyadan öğrenelim bombayla ölmek ne demekmiş. ayrıca #59193598
  • ailesini, akrabasını, arkadaşını kaybeden birisinin psikolojisini daha çok bozmaya sebep olan görüntülerdir. belki de hayatı boyunca o görüntüleri aklında tutacaktır. lütfen paylaşırken defalarca düşünün ve empati kurmaya çalışın. ölmek basit bir şey değildir.
  • ölmelerinin tek nedeni o an orada bulunmak olan masum insanların bu tarz fotoğraflarını paylaşmak en başta onların yakınlarına, sevdiklerine büyük saygısızlık. orada babasının parçalanmış vücudunu gören bir çocuğun hayatının devamında yaşayacağı travmayı hiçbir şekilde düzeltemezsiniz.
  • insanların ölü cesetlerine bakmak mantıklı olmayabilir neticede herşeyin sonucu görmeden de bellidir.

    bu +18 görüntülere vakti zamanında ben de karşıydım fakat artık polyanacılığı bırakmamız gerekiyor.
    üç maymunu oynamaktan vazgecin, yeterince yayın yasağı var ve halk yeterince kandırılıyor.

    yoksa sadece bir patlama olmuş demekten öteye geçmiyor yaşananlar, insanoğlu nankör, insanoğlu çabuk unutuyor.
  • 18+ diye belirtildikten sonra mesele edilmemesi gereken olaydır. şahsen ben bakmıyorum ama arşiv nitelikli belge toplayıcılar için gerekli olabilir. sonuçta bir olay olmuş burası da şehrin billboard'ları değil. asıl mesele edilmesi gereken internetin, youtube'un, twitter'ın son derece yavaşlatılması, işlevsiz hale getirilmesi, haber alma özgürlüğünün kısıtlanması ve bir derece ötesi yok edilmesidir.
hesabın var mı? giriş yap