• 7 agustosda yayinlanmis olan sansürsüz programinin youtube, dailymotion gibi video paylasim sitelerinde bulunan kayitlarinda mine g. kirikkanat ve celal sengor ün konusmalarina videolari paylasan kisiler tarafindan uygulanmis olan müdahale.

    o kadar yazildi cizildi ki bu programda olanlar, ben de dedim bakayim ne konusmuslar izleyeyim. youtube'a baktim önce, gercekten de birkac seri vardi. bir tanesini actim baktim adnan oktar konusuyor hizli hizli tararken anladim ki oktar programa gec katilmisti bir de öncesi vardi programin. neyse döndük basa baska bir kullanici tarafindan kaydedilmis videolara bakmaya derken birden görüntüde bir atlama oldu adamlar birden celal sengör de aslinda iyi adam demeye basladilar. aha dedim kesmisler adamin konusmasini. neyse bir miktar daha izledim, yigit bulut tam telefon baglanilacak falan derken yine ayni durum, mine g. kirikkanat da kesilmis.

    baktim youtube da yok daliymotion'a gectim orada da baska bir grup video buldum. -bu arada belirtmek isterim ki hep ayni video degil izledigim, kalite farkli, parca sayisi farkli vs. - artik celal sengör ile mine kirikkanat'in aradigi kisimlarin programin hangi kisminda oldugunu bildigim icin hizlica baktim ama o da ne burada da kesilmis o kisimlar.

    son care artik google da aramaya karar verdim cesit cesit kelime kombinasyonlari ile aradim ama cikan bütün siteler "adnan hoca efendi hazretlerinin evrim teorisini nasil süper mükemmel sekilde cürüttügü" ile ilgiliydi ve aradigim kisimlar - hic de sasirtici olmayan sekilde- paylasilan videolar icinde mevcut degildi.

    ben ki internet öyle süfer bisey ki bugüne kadar bir seyi arayip da bulamadigim olmadi demis adamim. ama adnan hocacilar bana bu lafimi dün aksam itibari ile yedirtti. yani bilemiyorum üzüleyim mi bu insanlarin bu kadar organize olmasina yoksa adnan efendi müritlerinin ayarin allahini aldiklari ve bunu sindiremedikleri belli oldugu icin mine kirikkanat ve celal sengör adina sevineyim mi ...
hesabın var mı? giriş yap