• kafama takılan soru;acaba dövemeyip dayak yeseydi yine youtube'a koyar mıydı?
  • tanım editi; üslup hatası mı ego patlaması mı çözemediğim söz ve videoyu barındıran başlık.

    bu videoyu çeken burayı okuyorsa ; seni bir gün bir döverler youtube a koyacak zamanın olmaz videoyu it oğlu it seni. çoluğa çocuğa gider yapıyor utanmadan.

    edit; özel mesaj geldi. bu arkadaş sözlük yazarıymış. beyefendi de bir insanmış aslında öyle dediler. ne olursa olsun bu yaptığın çok yanlış birader. orada manyağın tekine denk gelsen camı açtığında 3 4 tane adam görsel sesini çıkartamazdın. o çocuğun yanında sanırım kadın var seni görmemiş olabilir. bu yaptığın delikanlılık değil. rezilliğin daniskası. hayır uyarını yaparsın ama döverim sonra youtube a koyarım ne birader. gel bu başlığa özür dile efendi gibi. neyin egosundasın sen. o çocuk inip senin ağzını burnunu kırsa o lafından sonra ne olacaktı ? beyefendi olabilirsin etrafındakiler öyle diyor. ama bu yaptığın çok yanlış bir davranış. sinirlendirdin burdaki herkesi

    edit2; hala kimin hatalı olduğunu tartışıyoruz. çok anlamsız. burada insanlardan bahsediyoruz herkes hata yapar. ama bunu kavga aşamasına taşıyan her zaman barbardır benim gözümde. kaldı ki orası çalışma olan bir yol. ben hata kimde diye umursamıyorum şahsen. evet transporter hatalı gözükebilir, başkalarına göre gözükmez. ama insanlıktan çıkan motorlu şahıstır. yapmayın etmeyin arkadaş. herkesin bir onuru gururu var. seni orada 7 8 kişi inip dövseler burada aynı tepkiyi onlara da verecektik biz. ama senin bu şekilde konuşman hiç olmamış.

    edit3; olum neden herkes bana mesaj atıyor lan ? sanki olay benimle ilgili ? empati yap diyenler kendini iki tarafa da koysun kimin üslup hatası yaptığını öyle düşünsün. ruh hastasımınız lan rahat bırakın mesaj kutumu parlayıp duruyor

    son edit; ısrarla mesajlar gelmeye devam ediyor. son bir nokta koyayım başka mesaj gelmesin. yolda bu motorlu herifin arkasından giden bir arabada olsaydım olanları görüp adam haklı derdim muhtemelen. ancak benim sinirlendiğim nokta herkesin onuru gururu var ve bu video orada hiç ses çıkartamamış bir çocuk olmasına karşın youtube a konuldu. anlaşıldı mı beyler ? youtube a konulmasına ayar olduğum için davranış bilimlerine giriş neticesinde bir yazı yazdım. yeter mesaj atmayın artık

    sonedit2; gelen özel mesajlar neticesinde arkadaşlarla konuştukça yazıyorum. hepimiz hata yapabilirz. bir arkadaş çok güzel söyledi ben olsam tekrar tekrar özür dilerdim diye. emin olun ben de dilerdim. görmemenin bahanesi olamaz. özrünü dilersin. motorcu arkadaş o adrenalinle hadi onları da söyledi diyelim, ben de aynı şekilde sineye çekerdim sonuçta can havliyle söylemiş olabilir diye düşünüp. evet aynısını yapardım. ama videoyu yüklemek ne be kardeşim. yapmayın etmeyin herkesin bir onuru gururu var. ahan da son edit olur inşallah.
  • son derece haklı serzeniştir.

    haksız olduğunu düşünenlere bir scooter alıp 10 km kadar istanbul trafiğinde kullanmalarını öneriyorum.

    şöförlerimizde sığırlık inanılmaz boyutlarda, karşındakinin bir hayatı olduğunu düşünmeden 0.2 saniye önce varacak diye insanın üstüne kıran, önüne atlayan lineasından ticari aracına, içinde 61 geçen plakalısından etrafına bakmayı düşünemeyen kadın sürücülere kadar çeşit çeşit sığır istanbulda trafikte.

    akan trafikte mesaj yazan, instagram beğenisi atan, aynalarına bakmayan, motosiklet ve bisiklet gibi araçları kullananları insandan saymayan tonlarca yol ayısıyla her gün karşılaşıyoruz. keşke bu şekilde uyarmalarla bitirebilsek kendilerini.

    türk insanı 3 şeyi kesinlikle yapamıyor. biri bilmiyorum demek, biri teşekkür etmek biride özür dilemek. böyle bir durumda genelde motosiklet sürücüsü sadece uyarıda bulunur. siz hayvanlık edip "motor sağ şeritten gider" gibi olmayan argümanlar üretir hatanızı kabullenmemek için hayvanlık ederseniz aynanızıda alırlar kafanızıda kırarlar. böyle hıyarlar genelde 1.5 tonluk arabanın içinde delikanlılık yaparken önünü kesip topuğundan kafasına kadar full takım korumalı kıyafet giymiş adamın "inde burdan konuş" dediğini görünce kapıları kilitler camlarını kapatırlar.

    bu kadar zor değil beyler bayanlar. 0,2 saniye için yada toplam yolda belki 1 dakika erken varmak için yediğiniz küfüre değmez. azıcık aynanıza bakın, azıcık etrafınıza bakın, hatalıysanızda özür dileyin bu sizi düşük göstermez. ayrıca akan trafikte milletle mesajlaşan yada direksiyon simidi çekip "off trafik" gibi serzenişlerle fotoğraf yüklemeniz ciddi anlamda kimsenin sikinde değil, bilin istedim.

    peşin not: kuryelerde yola atlıyor diye entry girecek ilk vatandaşımıza yılın tespiti yazan porselen tabak ve peçenekli süleyman cd'si tarafımdan gönderilecektir.

    peşin not2: nödön mötör sölö göçmömöş diyen mal değnekleri, sol şeridin genişlediği noktanın gerisinde çamurla kaplı bir şantiye bulunmakta ve şantiye çıkışı olması sebebiyle şerit içi tamamiyle çamurla kaplanmış durumda. çamurun bittiği noktada motosiklet kullanıcısı zaten sola yanaşmaya başlıyor(20lik bebenin önüne atladığı anın 0.1 saniye öncesi), motosiklet 2 tekerlekli bir araç olduğundan sürüş dinamiği arabadan farklıdır, çok kendinden emin olan arkadaşlar ıslak yoldan çamur deryası bir yola zart diye geçmeyi deneyebilir.
  • tüm derdime derman olmuş motorcu arkadaşımın, dangoz bi' yavşağa vermiş olduğu mükemmel ötesi ayardır. bu sikik teröristlere de böylesi yaraşır.

    edit: trafik kültüründen yoksun, beyni 250 gr köftelik kıymadan ibaret bütün barzolara da buradan bu editimle selam ederim.
  • istanbul trafik teröristlerine ibret olması için izletilmesi gereken videodur. fakat ters tepeceği kesin. yolda motorlu görüp ardından sıkıştırıp, dövmeye kalkmazlar umarım.

    zira motur 2 kişilik. beyaz şahinden elinde sopayla inen 5 kişi onulmaz hasara sebep olabilir. kasko sadece ekipmanları karşılar....
  • haklıyken haksız duruma düşen motorlunun serzenişi. tamam adam hata yaptı da ne bu atar? aynalara vurmalar falan? sen ona "seni döverim" dersen, dayağı da yersen bu dayak sonuna kadar haklı olur. keşke dövselermiş. youtube'dan izlerdik.
  • çok da üzerine gelinmemesi gereken adamdır.

    istanbul'da araba kullanmanın ne kadar zor ve yorucu bir şey olduğunu hepiniz biliyorsunuz. işte bi de üzerine, iki teker üzerinde giden kaportası insan olan bir aracı kullandığınızı düşünün. (d ü ş ü n e m e d i)

    aynaya bakmadan üzerine kıranlar, sinyal vermeden şerit değiştirenler, adam yerine koymayıp sıkıştıranlar, trafik kurallarından bihaber bi şekilde "motor en sağ şeritten gidebilir sadece!!"* diye bağırarak sol şeritte seni sıkıştırıp taciz edenler, daha neler neler yani.

    10 dakikalık bir yolculukta bile bunlardan kaç tanesiyle karşılıyor motor sürücüsü bilseniz vallahi inanmazsınız. o yüzden büyük ihtimalle, havanın da yağmurlu olduğu düşünülürse, bu arkadaş kimbilir kaç olay üzerine doldu doldu da bu çocuğa patladı.

    ayrıca tamam keşke herkes kuralına göre gitse ve böyle ikili diyaloglara gerek kalmasa ama yine de "önce döverim sonra youtube'a koyarım" a da biraz tebessüm etmemek olmaz lan asdasda. önce döverim sonra youtube'a koyarım asdasdas.
  • olmamış vidyodur. bir motosiklet kullanıcısı olarak ben olsam yarım bırakmazdım. döver öyle koyardım yutuba. amk katilleri. bunlara ehliyet veren zihtiyetin allah belasını versin.
    "imi yi idim kistin yipmimişsa" diyen adam var ya, t allam ya, görmediğin şeyin nasıl yanından geçiceksin. bildiğin kasıt. bu transportelerın hepsi yansa üzülmem. özellikle tuğralı olanlar.
  • neyse ki motorcu abi insaflıymış.
    allah muhafaza önce siker sonra xhamster'a da koyabilirdi.
hesabın var mı? giriş yap