• genelde rakip olarak gorulen kisilerdir, insan kendini o'nunla karsılastirmaktan alamaz ve 'lan bu cocukla/kizla nasil cıktın sen?' tepkileri vermeden durulamaz.
  • gerçekten eskiyseler sorun yoktur ama önce sevgilinizin* eski kavramından ne anladığına çok dikkat etmek gerekir, zira erkeklerin zaman kavramı duruma göre kıvırmaktadır
  • sıradan ve ciddiye alınmaması gereken kişilerdir.zira bu şekilde olmasa eskimeye mahkum kalmamış olurlardı.gülüp geçilesi zat i muhteremlerdir.
  • elbette vardır. ne de olsa kendin de bir gün eski sevgili olacaksın, belki de çok kereler oldun. işte bu yüzden olgun ve sakin karşılamak gerekir "sevgilinin eski sevgililerini".
  • ne zaman, kim, neden birakmis, ne kadar sıklıkta birbirlerini goruyorlar sorularinin cevaplarinin yani sira sevgiliye ne kadar guven duyulduguna ve onun ne kadar tanindigina bagli derecede onemsenen ama ne olursa olsun kıskanılan insanlardir.
  • adı üstünde, "eski" insanlar. tabi söz konusu sevgili bir "eskici" titizliğinde mütemadiyen onlarla temas içindeyse o ilişki ya yürümüyordur ya da hiç yürümemiştir ancak sizin bundan haberiniz yoktur.
  • kavga cikarmak icin heran gecerli olabilecek sebep(ler).cok cesitlidirler:
    1) ayrilik sonrasi dayanamayip intahar edenler.(ister istemez sevgilinizin kafasinda,vicdaninda buyuk bir yere sahiptirler)
    2) laftan sozden anlamayan her firsatta sevgiliye musallat olan ama muvaffak olamayan insanciklar.(dovulesi, uzaklastirilasi tipler)
    3) efendi efendi yoluna devam eden hatta sevgilinizle arkadas olmasi halinde bile pek de sinir bozamayanlar.
    4) sevgilinizin arkasindan konusanlar.(unutamayanlar)
    5) eski sevgilisinin pesini birakmayan ve muvaffak olanlar.(sizi eski sevgili konumuna getirmek suretiyel hayati zindan edenler)
    ve daha bilmediklerimiz
hesabın var mı? giriş yap