• türk milleti gariptir
    her bi lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar da
    sikersin aldırmaz

    tanim editi: show tv'deki dizinin van hakkinda dogrulari soylemesi

    edit: baslik basa kalmis. sunu yapmayin iste amina koduklarim ya. kacacaksan acma
  • ne kadar büyük bir şehir ki zaten, boş yapmayı seviyo insanlar
  • bu özür dile diyenlerde gram beyin yok. dizide "ne arıyorsun dağ başında?" diyen kişi sosyete ortamında büyümüş, bu ortamın dışına çıkmamış varlıklı bir kadın. bu senaristin veya oynayan oyuncunun kendi düşüncesi değil, bir karakterin repliği. aradaki farkı ayırt edebilmek pek zor olmamalı.
  • neresi dağ başı amk. koskoca şehir. neresi olduğunu söylemeden sizi koysalar ortasına burası ne güzel şehir lan dersiniz. bilmeden görmeden konuşmaktan başka ne boka yarıyorsunuz acaba.

    edit: diziden falan haberim yok amk yukarda "ee öyle değil mi zaten" tarzı şeyler yazılmış onlara ithafen yazdım. yoksa kim siker diziyi.

    edit: van'lı değilim dostlar ama oraları biliyorum. öpüyorum sizi de.
  • son zamanlarda da iyice politik doğruculuk akımı başladı ülkemizde. sanki öyle bir diyalog esnasında kimse bu tarz şeyler söylemeyecek. van iyi,hoş, tarihî ve güzel bir ilimiz fakat şark görevi diye geçer ve rakım itibariyle en yüksek beşinci il. bana göre içerik olarak doğru fakat aktarım olarak yanlış bir diyalog fakat özür dilemek kadar saçma bir davranış olamaz.

    edit: imla.
  • eee dağ başı çünkü.
    nüfusa değil, imkanlara bakmak lazım
  • van a dağ başı demek. diyene alkış tutmak işte bu memleketin insanından bir bok olmayacağının kanıtı.
    van a dağ başı demek değil. gidip görmeden bilmeden yorum yapmak yapılan yorum yapmak. van gidip gören en az üç ay orada kalan bir dağ başı der lanet bir yer beş para etmez yer der güzel der cennet der saygım vardır ama görmeyen birinin yorum yapmasına hadi lan derim.
    bu ülkede işim gereği son yirmi yılda pek çok şehirde yaşadım pek çok şehri gezdim gördüm. ömrümün üç yılı da bu vesile ile van da geçti. van a dağ başı diyene en hafifinden diyeceğim kara cahilidir.
hesabın var mı? giriş yap