• [http://userscripts.org/scripts/show/77516 http://userscripts.org/scripts/show/77516] adresinde ikamet eden eksi++'in oyun bahcesi, gelistirme surumu.

    butun ozellikler eksi++'a eklenmeden once ilk burada gorucuye cikacak. yanarli donerli ve guvenilmez dogasi geregi dikkatle kullanilmasi onerilir.

    sik guncellemelere ayak uydurabilecek, olasi hatalara goz yumacak, ama bununla beraber en yeni ozellikleri de ilk defa gorecek/deneyecek, hata bildirmekten, oneri sunmaktan yilmayacak merakli guruh icin tavsiye edilir.

    == onemli notlar ==
    + eppdev ve eksi++ birlikte pek hos calismayacaklardir. eppdev'i denemek istiyorsaniz eppdev'i yukledikten sonra 'tools->greasemonkey->manage user scripts->eksi++' altindan disable'i secebilirsiniz (uninstall da edebilirsiniz ama o zaman asil eksi++ ayarlariniz kaybolabilir)
    + guncelleme surumuyle ilgili onerilerinizi ve/veya hata bildirimlerinizi bu baslik altinda yaparsaniz pek sukela olur.
    + bu surumde ayar paneline pek guvenmeyin. yeni ozellikler hep acik gelecek. acma kapama olayi eksi++'a gecerken veya gecmeden hemen once eklenecek.

    == surum notlari ==
    @v0.5.0.1
    + yeni mesaj kutusu:
    - mesaj trafigi yogun olanlar icin yararli olabilir bu (eksi++ ile ilgili mesajlarda bana cok yarali oldu). mesajlasmalari aliciya gore gruplayan, thread vari, deneysel bir calisma. mesajlari kendisi en yeniden en eskiye siraladigindan 'zeytinyagi modu' aciksa kapatmaniz lazim. en son mesaj alan gruplar en basta olacak, yeni mesajlar kirmizi cerceveli gorunecek. yeni mesaj sayfasinda degil, yalnizca tum mesajlar sayfasinda calisiyor. ilk kullanimda butun mesajlari kaydedecek. bir sonraki ilk mesajdan itibaren kirmizili yeni mesajlar gorunmeye baslar. herhangi bir mesaj icin 'cevab' tiklandiginda grup altinda acilacak cevap kutusu.

    + entry pop-up kutularinda oylama, mesaj, kimdir nedir
    - tek entry pop-up kutularinda artik sukela/oeh/cok kotu tuslari yani sira mesaj ve kimdir nedir tuslari da olacak. israrla deneyiniz.

    + cabuk baslik arama kutusu: 'tez getir!'
    - google vari bir arama kutusu. her baslik sayfasinda basligin hemen altinda 'tez getir' tusuna tiklaninca cikan arama kutusu. baslik aramasi yapmakla sorumlu. yazdikca arama yapar, sonuclari siralar, aranan kelimeleri de baslik ismi icinde belirginlestirir. arama sonuclarini simdilik sadece entry sayisina gore siraliyor ama ilerde tarihe gore de dusunuyorum. kurcalayin bunu. konsept cok yeni henuz.

    + opera destegi
    - henuz yeni oldugundan bu konuda da geri donuslere ihtiyacim var elbette. opera kullananlar ne calisiyor, ne calismiyor, ne garip calisiyor buraya belirtirse sevinirim.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap