• önceki twitlerin de keko barzo erkeklere olan ilgisinden bahsetmiş. sonunda bir kekoyla sevgili olup dayak yemiş kız. çevresi de o kekodan ayrıl yoksa cinayet haberlerinde görürüz seni demiş yine de dinlememiş.

    https://twitter.com/…mis/status/1401304019285467146
  • zerre kadar acıdıysam ne olayım kendin kaşınmışsın. resmen aranmışsın.

    edithor: sanırım yanlış anlayan çok oldu, öküz haklı demiyorum öküzü seçtiği için kadın hatalı diyorum anlayın artık yeter ya.

    2. edithor: arkadaşlar bu kadar kıt anlayışlı olamazsınız bilerek mi yapıyorsunuz, kalbinizi kırarım özelden yazıp durmayın.

    hala kadının yaptığını bla bla adamın yaptığını görmüyon mu diyen anlama özürlüler için, ben böylesine adam demem böyle bir hayvana da ancak semer vururum.

    3. edithor: ya arkadaş şu konuya gösterdiğiniz ilginin 10'da 1'ini (bkz: muhalefet istifa) konusuna gösterseydiniz ya. ülke elden gidiyor siz neyin derdindesiniz.
  • geçmiş twitlerine bakınca bir anda duygu değişimi yaşadığım kızdır efendim.

    svihs.
  • iş arkadaşım olan kızı anımsattı bu başlık bana . nişanlısıyla buluşmaya gitmiş antalya gibi bir memlekette kız tayt üzerine uzun bi tişört giymiş oturmuşlar sohbet muhabbet çocuk bir anda elindeki soda şişesini kırıp kızın bacağındaki taytı kesmiş!! evet insan içinde evet durduk yere hiçbir şey söylemeden... ve evet bu kız bu insan müsveddesiyle yakın zamanda evleniyor...
  • aslında tayt giydiği için değil, bir barzo ile çıktığı için öldüresiye dövülen kızdır. kendi tercihidir. sevgilisidir, döver de, sever de. araya girerseniz ya yuva yıkıcı olursunuz, ya da kadir şeker.
  • birbirinizi kesseniz mimiklerim bile oynamaz. sonra böyle olaylarda yardım ediyoruz biz ceza alıyoruz. tayt giydi diye dövmesine imkan yok zaten fotolarında hep dar giysiler var.
  • ey babalar size sesleniyorum. özellikle kız çocuklarını yetiştirirken avrupalı ebeveynler gibi olun. bağırmayın, azarlamayın. ben babayım dediğim dedik, astığım astık demeyin. sonra ileride kendilerince doğru erkek seçimi yaparken ne yazık ki sizi baz alıyorlar...
  • yarrak gibi tipleri seve isteye yemesini içmesini bilmemnesini karşılayacak düzeyde hayatınıza sokup sonra ağlandığınızda inanın ne diyeceğimi bilemiyorum.

    dolu tabancayla oynamak bu abi değilse değil deyin. şu adamın bir sike derman olmayacağı 500 metreden anlaşılabilecekken neyinize güvenip iphone'unu falan alacak kadar seviyorsunuz.
  • keşke olmasaydı fakat olduğu için üzülmediğim kadın.

    gidiyorsunuz at hırsızlarıyla, maçolarla, barzolarla takılıyorsunuz sonra da bunları yaşıyorsunuz.

    zamanında görüştüğüm kıza çok kibar, düşünceli davrandığımda bana hanım evladı muamelesi yapmıştı * halbuki piçin allahı olduğumuz zamanlarda oldu :)

    kısaca herkes kendi seçimini yaşar.
  • salak tiktokculardan biri. twitterına bakınca acınacak bir hal göremedim. sanki gündeme oturmak için bilerek yapılmış gibi.

    (bkz: su testisi su yolunda kırılır)
hesabın var mı? giriş yap