• derneğimizde iki çeşit üye grubu var diyebiliriz.

    cnbc-e e2 eşliğinde uyuyabilen entel kesim ve "ntvspor olsun gerekirse curling olsun" diyerek fransa ligi özetleriyle uyuyabilen grup.

    geçenlerde bir araştırma yaptık, derneğimizin üyelerinin büyük bir kısmının 2. öğretim okumuş ya da nba maçlarını gözleri kapana kapana izleyenlerden oluştuğunu gördük.

    en kısa sürede toplanıp, "flash tv eşliğinde uyuyoruz" zirvesi düzenleme planlarımız var.

    edit: çokça soru aldım, ilginiz için teşekkürler. kısaca derneğimizle ilgili, katiyen aşamadığımız bir kuraldan bahsetmek istiyorum. "ben televizyon karşısında uyuyorum, olur mu?" diye gelen sorular çoğunlukta. cevap, hayır! bu derneğe üye olan ve dernek şartlarına uyan profil, tekrar etmek istiyorum, "neyse ben yatayım artık çok uykum geldi" deyip, televizyonu açan insan profilidir. tv karşısında sızan insan halimizden anlamaz, anlayamaz. tsubasa'nın dripling yaparken elips topa her vurduğunda gelen o dup dup dup sesi, bizim için ninniden ötedir, lütfen bu bilinsin.
  • bu derneğin üyelerinden biri olarak komşudan ya da dışarıdan gelecek en ufak seste de aşırı rahatsız olmamı ve gözüme uyku girmemesini açıklayamıyorum.

    edit: ayrıca leblebi kadar beyniyle kimsenin iplemediği yobazlara dert olmuş dernek üyeleridir.
  • kayıp kardeşimi bulmuş gibi görünce sevndiğim grup. ulan bunca yıl kendimi sorunlu yanlız zannettim, en iyi arkadaşıma bile bu durumu açamadım, gecenin bi vakti kayıp yoldaşlarımla karşılaştım yemin ediyorum.
    canlarım....
  • varlığından yeni haberim olduğu dernek. benim eniştem de bu dernekten lan galiba.

    işin garibi, televizyonsuz uyuyamamasını geçtim, horul horul ortalığı inletirken olur da gelip televizyonu kaparsan zınk diye uyanıyor adam. televizyonu açıp yeniden uyuyor. çok enteresan. isviçreli bilim adamlarının eniştemi kesin incelemesi lazım.
  • başkanlığını (bkz: whatyougetiswhatyoudid) yapacaktır.
  • televizyondan gelen kısık ses eşliğinde uykuya geçilen o anın güzelliğini bilenlerin dahil olduğu dernek. elimde kumandayla yıllardır üyesiyim. üçüncü sınıf amerikan filmleri benim favorimdir.
  • bu derneğin üyeleri birçok gece ne izleyerek uyusam derdine düşüp uzun bir süre izleyecek birşeyler arayarak uykularından çalarlar. nacizane tavsiyem belgesel severler için youtube'a izlenilmek istenen belgeselin konusunu yazarak aratmaları, spor severler için ise ntvspor.net'in video galeri bölümü. şamata arayanlar ise tvarsivi.com'dan telegol'ü ve derin futbol'u gözler kapalı, yüzde bir gülümsemeyle dinleyerek uyuyabilir. arog ve gora filmleride çözüm olabilir. tabi herkesin odasında televizyon olamayacağından bu anlattıklarım genel itibariyle odasındaki bilgisayarından ya da odasına götürdüğü laptopundan izlenecek birşeyler açıp uyuyanlar derneği için geçerli.
  • ucuncu cesit uye grubu olarak katildigim dernek. ne belgesel, ne mac, en guzel uyku gece boyunca verilen dizi tekrarlari sayesinde oluyor. onemli olan tek nokta dizinin merak ettirmemesi ki show tv bu konuda her zaman bizi dusunup pis yedili, hayat bilgisi gibi dizilerini gece boyunca eksik etmiyor. bes dakikada misil misil uyku garanti.
  • hiç yabana atılmaması gereken bir dernek.
    national geographic ve discovery channel kanallarının ben ve benim gibiler sayesinde ayakta kaldığını düşünüyorum.
  • kardeş dernek ve cemiyetleri de vardır.
    (bkz: gece geç saatte acıkanlar cemiyeti)
hesabın var mı? giriş yap