• hacettepe üniversitesinde okuyan genç bir arkadaşın yılmaz özdil'i gerçeklerle ilgilinen biri sandığı için yaptığı hatayı düzelten mailine yılmaz özdil'in verdiği kaba cevap. genç arkadaşımızın attığı mail bu.

    https://eksiup.com/84329bc84900

    ne üslup, ne içerik olarak en ufak saygısızlık içeren ve yılmaz özdil hayranı olduğu her halinden belli olan gence yılmaz özdil'in verdiği cevap kendisinin nasıl bir insan olduğunu ortaya koyuyor.

    https://eksiup.com/34b6b4747769

    (bkz: anlayana)*
    edit: mailin ayrıntıları görünümüyor diyenler için https://twitter.com/…tatus/1087112457775132673?s=19
  • (bkz: hım ok)

    edit: arkadaşlar yılmaz özdil'e bende bir mail attım.
    bana da küfür etti. şu an ağlıyorum.

    bu benim insancıl şekilde attığım mail.
    https://i.hizliresim.com/7anvjw.jpg

    bu da cevabı;
    https://i.hizliresim.com/ql74j3.jpg

    (bkz: anlayana)*
  • gençlere örnek olmanın hakkını vermiştir! gençlerde akıllı olup insanlara nasıl davranmamaları gerektiği örneğini alsınlar. nezakete karşı verilen cevabın nasıl olmaması gerektiğini gördük...
  • öküzlüğün dik alâsıdır.
  • bilginin kaynagi dogrudur degildir o ayri konu. fakat tarih okuyan ve arastiran bir gence aciklama yapmak yerine kibirli bir sekilde cevap vermek hadsizliktir. kaynagini acikla dogruysa cocuk ogrensin, bilmiyorsan ve yanlisin varsa da duzelt.
  • (bkz: vurun kahpeye)

    en kapsamlı atatürk hayatı ingilizler tarafından yazıldığı için. türk bir yazar tarafından kapsamlı atatürk kitabına ihtiyacımız vardı. yılmaz özdil'in çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum.

    ancak delikanlının kalbini kırmış, sorusunu da ukalaca savuşturarak hata yapmıştır.

    böyle binlerce mesaj geliyordur yılmaz özdil'e, belki o an ters bir anında olabilir. belki yanlışının farkında değildir. veya doğrusundan emin olup, haklı bir tepki de göstermiş olabilir. ama kimsenin kalbini kırmasına gerek yok diye düşünüyorum.

    hani sen ben olsak neyse. ancak toplumun gözü önünde olan insanların, idol haline gelmiş insanların örnek teşkil etmesi gerekir diye düşünüyorum.
  • birileri haberturk'u izliyor diye elestri hakkini elinden almaya calismak kabul edilemez. herkes ozgur iradesiyle istedigini seyreder, fikrini beyan eder. yilmaz ozdil'in cevabi son derece ego doludur, saygisizdir.

    atahan'in yerinde olsam bu maile cevabi kafka'dan verirdim;

    (bkz: beyinlerimiz savassin isterdim ama goruyorum ki silahsizsiniz bayim.)
  • y.özdil'in yüksek ve ağrıyan egosu yüzünden gayriihtiyari verdiği cevap olmuş.
    şahsının atatürk'e hayran olma ve sevme kısmını yanlış anlamasıyla ilgisi yok bence durumun, tamamen eleştiri yüzünden ağrıyan ve acı çeken ego.
  • iyi bari para istememiş. bu mailin için bana 2500 tl vereceksin de diyebilirdi.
  • 1881 adet özel basım kitabı saat 09:05'te satacak olan kişiye bu kadar saygı gösteren genç kardeşimizde hata var. bu adam kemalistlerin jet fadıl'ı, bu kadar ciddiye alınmamalı. siz kendi canavarınızı kendiniz yaptınız. ne bekliyordunuz, oturup ciddi ciddi cevap yazacağını mı?

    yine de üslubu ve saygılı tavrı için tarih okuyan kardeşimize tebrikler. yolun açık olsun.
hesabın var mı? giriş yap