• ne yapacağını şaşırmış yurdum halkının dünyanın orasından burasından parasız kalıp "gidip hangi ülkede kimi yolayım" mantığı ile memlekete gelen kıçıkırıklar tarafından yeni kandırılma biçimi. bi de "aman yüz yogası yapıyorum" diye öyle bi şekillere sokuyorlar ki suratlarını gece gece insan korkuyor.
  • yuzde de kaslar vardır, onlar da çalıştırılır ve çalıştırılırsa kan dolaşımı hızlanır, deri beslenerek canlılık kazanır. yuz kasları aşağı doğru sarkmaz. vardır böyle bir şey, doğrudur. abartmak ve elştirmek saçmadır. yoganın içinde zaten yüz için yapılan bazı egzersizler mevcuttur. yuz yogası, başka bir isimle güzellik yogasının istanbulda en bilinen ismi, turkiyenin en iyi en deneyimli yoga hocası olan adnan çabuk'un eşi lourdes çabuktur. 50 yaşın üzerinde, torun torba sahibi olmasına rağmen 30dan genç gösterir.
    kim olduğuna bakmak için;

    http://www.siddashramyogacenter.com/…des-cabuk.aspx
  • doğru nefes almayı bilmek ve çatık kaş ile kükreme dahil yüz-göz egzersizleri yapmaktan geçer ama bu kadar değil tabii. hocanıza danışınız.*
  • linkteki fotolardan gorebileceginiz uzere, genclestirmeyi birak yuzun sekli semalinin degismesine neden olan yoga turu.

    kadinin resmen goz sekli degismis:
    http://www.carolynsfacialfitness.com/maria

    bu kadin 62 yasindaki haliyle benden daha genc gosteriyor cok ciddiyim. ya da benim durumdan cikardigim cok yaslaninca koyu uzun saclarla genc kiz havasi yakalanabilir.
    http://www.carolynsfacialfitness.com/carolyn
  • yüzdeki kasların doğru hareketlerini sağlayarak, zaman içinde deformasyonu azaltacağı iddia edilen, yüz kaslarını çalıştırma işlemidir. laurdes çabuk isimli bir kadının tanıttığı yüz yogasında, çene ve dudak hareketleri için kaşık gibi malzemeler kullanılır. kadının 60 yaşlarında olmasına rağmen, yüzünde yaşının belirtileri olmaması, yüz yogasına merakı artırabilirken, yanlış bir hareket yaparsam ters tepki olur diye de bu hareketleri yapmaktan çekinilir.

    http://www.uzmantv.com/…yogasi-ile-nasil-engelleriz
  • arada yapıyorum ben bunu. dünyanın en eğlenceli aktivitesi olabilir hele de arkadaşlarla yapılıyorsa. yaparken gözümüzden yaş geliyor gülmekten.

    yapın, yaptırın.
  • defne samyelinin her gün düzenli olarak yaptığı yüz jimnastiği. yaş 30'a yaklaşınca, defne gibi de yaşlanmayan bir zatın sırrı bu olunca, sırf bu sebepten bile denenesi yüz egzersizi.
  • görüyorum ki bazı küçük yoga kursları, alel acele hocalarından bazılarına eğitim aldırıp ya da aldırmadan "yüz yogası kurslar" açmışlar.

    istanbul'da bu işi doğru düzgün yapan tek kişi lourdes'tir ve en kötü ihtimalle onun yetiştirdiği kişilerdir. eski güzellik uzmanından, makyözden yüz yogası hocası olmaz.

    yüz yogası kursuna katılacaklara naçizane tavsiyem;

    bu eğitimi veren kişinin yüzüne bir bakın. yüz kasları gergin, göz kapakları yerli yerinde ve berrak bir cilde mi sahipler?

    bir de eğitimi ne zaman ve kimden aldığını mutlaka sorun.

    yüz yogası; yüz hareketlerini yapmaktan ziyade, yüz için belirlenen normal yoga asanalarını uygulamak, beslenme ve meditasyonla desteklemektir.
  • yaklaşık olarak bir haftadır yaptığım halde cildimde görülür bir biçimde gerginlik oluşturan mükemmel aktivite.
hesabın var mı? giriş yap