• chp parti sözcüsü öztrak'ın açıklaması.

    "milletimiz mayıs seçimlerinde ilk vizeyi verdi. son icazeti ise bu seçimle verecek. sosyal demokrat belediyecilikle milletimize nasıl hizmetler götüreceğimizi anlatacağız. mahalli idare seçimlerinde tarih yazacağız. 25 milyon oyu, 30 milyona, 35 milyona çıkartacağız."
    kaynak

    ikinci vize ilk vizenin mükerrer basım sureti olacak inşallah. vize almaya muktedir olamayan siyasi mülteciler de işgal ettikleri belediyelerden köylerine deport edilecek.
  • kapıma gelirseniz yemin olsun ki yüzünüze tükürürüm.
  • bazen diyorum rte bunlara az bile söylüyor ya.
  • her seçimde chp'ye vermiş biri olarak ilk defa gayet hür bir zihinle chp'ye oy vermeyeceğim. bu tip kararları anlık almıyorum. benim neye oy vereceğim genelde 1 yıl öncesinden belirlidir.

    chp de maalesef akp gibi milli güvenlik sorunudur.

    edit: chp'nin şu anki görevi, bu bariz provokasyon açıklama da dahil, akp'nin yaptığı zorunlu zamlar sonrasında insanların geçim derdi ile intihar ettiği bir ortamda akp'ye bariz bir şekilde seçim kaybettirecek ekonomik krizin faturasını üzerine almaktır.
  • 25 milyon oy 30 milyon olmazsa ne olacak? diyelim ki 25 milyon oy 30 milyon olmayı geçtim 22 milyona düştü, kim verecek bunun hesabını?

    bu durumda 22 milyon oy aldık başarılıyız mı diyeceksiniz?

    yoksa hesap verecek misiniz?

    istifa etmelisiniz.

    ekleme: bir yazar arkadaş aşağıdaki mesajı attı.

    ''ortada 25 milyon oy da yok. kılıçdaroglu'na gelen iyi parti, hdp vb oylarını da sayıyor kelime oyunu yapıp. chp mv. seçimlerinde 13,5 milyon oy aldı. saadet, gelecek, deva da içlerindeydi. 500 onların desen ortada 13 milyon oy var.''

    bu hesaba göre; chp, belediye meclisi seçimlerinde 13 milyondan az oy alırsa oy kaybetmiş demektir. takipçisi olunuz.
  • (bkz: nerede trak orada bırak)

    teşbih de yaparmış sevgili faik...

    vize mize... bu vizenin bir de finali yok mu kardeşim? ölene kadar mı bizim imtihanımız?
  • vereceğiz sana icazeti faik, en güzeldinden hemde. bekle sen.
hesabın var mı? giriş yap