• programa pek hazırlanmadığı görülen kişinin açıklamasıdır.

    12'den vuracak net sorulara çalışmalı ve sorularında ısrar etmeliydi. olayı uzattı ve bir yerde kendi yazdığı haberi savunmak için zaman harcadı. bir yerde de gezi'den bahsetti. konuyu dağıttı gitti. adam zaten 2015 öncesi akp'yi takmıyor ki... 17 aralık'ı bile kabul etti. muammere hırsız dedi. ünsal ünlü de anlattı bugünkü yayınında. gidin dinleyin. uyuşturucu satanların bacaklarını kırma konusunda ''peki kürşat'a aynısını yaptınız mı?'' diye soramadı bile.

    hatice değil netice önemli. sizin moron akp'li çomar akrabalarınız ne diyor şimdi? ''bak işte süleyman ne güzel konuşuyor. muhalif gazeteciler onun karşısında soru bile soramıyor.''

    koca programda sadece 3 dk 17 saniye konuşmayı başarı olarak gören tipler başlığa doluşmuş. ha, moderatör işi bok etti, o ayrı konu.

    gazeteci dediğin şöyle soru sorar: link, link 2

    bizim ülkenin muhaliflerini bu başlıktan görebilirsiniz. beş yıl da bu olayla kendilerini kandırırlar, akp malı götürmeye devam eder. bu olayı zafer olarak görecek kadar kafalar gitmiş. tayyip sizi 200 yıl daha idare eder. şaşırmamak lazım.
  • sadece 25-30 dk. farklı zamanlarda izledim, o esnada ismail saymaz "metin külünk konusunda bir şey yapılcak mı?" diye 3 kere sordu, 2sinde diğer gazetecilerin lafını keserek "soruma yanıt alamadım" diyerek bunu yaptı.bak ben daha tamamını izlemedim ara ara toplam 30dk. izlerken yakaladım bunu.

    "sorularında ısrar etmeliydi"..yazılmış ona ithafen yazdım.
    ya ben başka bir program izledim bir kaç dakikalığına yada ekşi sözlüğü "bir şey yazmalıyım, illa birşeylerde ben yazmalıyım" güdüsüyle entry giren yazarlar basmış..

    (bkz: #123723059)
  • şimdi buraya gelip " e müdahale etseydin, zorla sorsaydın sorularını" diye bu adamı suçlu bulacaksınız fakat suçlu moderatördür. ismail bey ve merdan bey zaten kaç defa yinelediler sorularını. moderatör dışında soru soran kişiler olarak gereğinden fazla üstelemeleri ikinci bir (bkz: sen abdülhamit'i savundun) vakasına dönerdi. şimdi sen burada dün akşam masaya yatırılan konuları değil kavgayı konuşuyor olurdun. böyle bir polemik de süleyman soylu'nun işine yarardı.

    ya bazı konularda ekran başından çok güzel atıp tutuyorsunuz. merdan bey'in normal şartlarda yaptığı söylemler ve eleştiriler yüzünden hem kanalı sürekli ceza alıyor hem şahsına sürekli dava açılıyor. yanlış hatırlamıyorsam en son 27 davanın şu an açık olduğundan bahsetmişti. e akşamki programda görebilen duyabilen herkes farketmiştir ki bu adamlar kalemlerini satmamışlar. kendileri olarak oradaydılar. ellerinden geleni yaptılar. sen burada beyaz atletinle "gençliğimi çaldılar, kinliyim, ben olsam var ya neler sorardım ühüüh" diye ağlayıp kinlenirken, 27 tane davanın acısını çeken adam merak etme normal şartlarda öyle bir konuşur öyle bir sorgulardı ki sokrates karşısında diz çöker tövbe isterdi ama sınırını aşarsa programın süleyman soylu'ya yarayacağının farkında.
    bununla beraber elbetteki daha iyi olabilirdi ama sizin dediğiniz şekilde değil.

    bak şurada anket yapmışım. (anket zaten ekşi'de yapıldı) 1000 e yakın kişi oy kullanmış. milletin 75%'i bu programın hem süleyman soylu'ya hem de akp'ye güç kaybettirdiğini düşünüyor. e daha ne istiyorsun kardeşim? hem ankette süleyman soylu güç kaybetti diye oy kullan hem de gel burada gazetecilere parla.
  • ismail saymaz değil bu bakanın karşısına kim çıkarsa çıksın sonuç farklı olmayacaktı. alışmışlar gerçek cevap vermemeye ve geçiştirmeye , ismail saymaz ne yapsın. merdan yanardağ ve ismail saymaz memnun mudur sanıyorsunuz . ki olmadığını söylüyor . böyledir işte gerçekler ortaya çıkınca pişkin pişkin iftira denilerek konu saptırılarak gündem değiştirilmeye çalışılır.
  • "sorularında ısrar etmeliydi" kısmına hem ismail saymaz hem de merdan yanardağ adına ben de katılmıyorum. aynı programı izlediysek görülmüştür ki, sordukları soruları hatırlattılar sürekli. cevap alamamaları onlarla değil, süleyman soylu ile alakalı bir durum. cevap verememiştir. soru tekrar hatırlatıldığında da cevap verememiştir. soru üçüncü kez hatırlatıldığında da cevap verememiştir. bana göre sınıfta kalan ismail saymaz ile merdan yanardağ değil süleyman soylu'dur.

    edit: (bkz: #123747095)

    akpli seçmen, ismail saymaz ya da merdan yanardağ süleyman soylu'ya aşırı derecede yüklenseydi de aynı minvalde açıklama yapacaktı. bu da yine saymaz ya da yanardağ ile alakalı bir durum değil. akpli seçmen ile alakalı bir durum. hiçbir zaman da değişmedi, inanmak istedikleri neyse ona inanacaklar. bağıra bağıra sor soruyu soylu'ya yine "soylu nasıl şahane yanıtladı her şeyi" diyecek.
  • programı sonuna kadar izledim, gazeteci arkadaşlar formata saygılarından ötürü, diğer programlarda olduğu gibi sert ve ses yükseltmeli tartışmalara girmemeyi tercih ettiler. bunda birazda ss efendinin cevap veriyormuş gibi yapıp, bir yere varmayan çarpıtmalı ve uzun cevapları(?) da etkili oldu. sonuçta karşıdaki mehmet metiner gibi bir ağız dalaşçısı yoktu, bir bakan vardı. gazeteci arkadaşlar bu koşullar içinde zorlayabildikleri kadar zorladılar, ss efendi bu sorulara kaçamak cevap vermekle yetindi. kimseyi ikna etmedi, chp'ye salladı, kendi tabanına seslendi ve yine kendi tabanını ikna etmeye çalıştı. geri kalanları ikna etmek gibi bir çabaları 2015 yılından beri yok zaten.

    gazetecilere yöneltilen eleştirilerin sahipleri sanıyorum ki bol bağırmalı, ss efendiyi bol terletmeli bir program bekliyorlardı. ama zaten böyle bir ortam olacağını tahmin etse, biraz köşeye sıkışacağını anlasa bu programa çıkmazdı diyerek beklentilerimi az çok ilk paragrafta anlattıklarım düzeyine indirmiştim. bu yüzden tam beklediğim gibi bir program oldu. 6 yıldır olduğu gibi yine her şey muallak.

    iyi bir gazeteci olduğun için teşekkür ederim sayın ismail saymaz; ilk 15 dk izleyin. ismo ve cüno
  • doğru demiş. yıllar sonra hükümetin bir bakanına hoşlanmayacağı sorular sorulabildi. düşünün yani cevabı geçtik gazetecinin soru sorabilmesine seviniyoruz. ayrıca cevap vermek istemeyen adama ne yapabilirsiniz ki?
  • tamamıyla süleyman'ın propagandası amacıyla kurgulanmış saçma sapan programdı, merdan yanardağ ve ismail saymaz ikilisi haricinde gazeteci olmamalıydı ki diğer ikili benim gözümde gazeteci değildir,

    böyle bir programa çıkmadan önce buna itiraz edilmeliydi, tam bir komediydi, süleyman'ın da hiç bir soruya cevap vermediğini açık açık bir daha görmüş olduk,

    bundan sonra pazar gün sedat peker'in yayınlayacağı video belirleyici olacaktır, peker bu defa süleyman için net kanıtlar sunarak açıklamalar yapmasını bekliyorum aksi durumda kendisi de inandırıcılığından kayıp yaşamaya başlayacaktır,

    ismail saymaz ve merdan yanardağ açısından bana göre kayıp bir program olmuştur, saygı sınırlarında eğer sorulara cevap verilmeyip propaganda yayını olacaksa kibarca kalkılıp ayrılabilirlerdi ama yapmadılar, yapamadılar.

    diğer ikiliyi gazeteci olarak görmek te ayrı komedidir bana göre.
  • (#123730275) şurada söylemiştik. öyle de olmuş.
  • kübra par programı yönetemedi bu çok büyük sıkıntı doğurdu. fakat oradaki gazetecilerde de hiç acar muhabir havası yoktu. süleyman soylu’yu suçlu çıkarmak yerine soylu’yu konuşturmaya çalışmaları lazımdı. özellikle mehmet ağar konusunda süleyman soylu konuşmaya hazırdı ve mehmet ağar’ı gözden çıkarmıştı. oradaki gazeticler bunu gözden kaçırdı. mehmet ağar meselesi eşelenmeliydi ve uğur mumcu cinayeti de yeterince eşelenmeliydi. gözüme çarpan en büyük hataları bu oldu. ayrıca taramalı tüfek gibi soru sormak nedir. teker teker soru soracaktı, cevabını alana kadar da bekleyecekti. kesinlikle kötü niyeti yoktu ama iyi bir performans sergileyemedi dün akşam.
hesabın var mı? giriş yap