• aralık 2003 lisansüstü eğitim sınavı sınavı. aralık 2003 les'ine girebilmek için bir ön sınavdır.

    şayet itü maslak'da girecek ve arabayla gidecek varsa, çıkışta otopark parası adı altında yapılan soyguna hazırlık olmaları lazımdır ki bu soygun neticesinde "ne işim vardır leste meste, evimde paşalar gibi uyur sabah keyfi yapardım bu soğuk kış gününde param da cebimde kalırdı" diyebilirsiniz. yada taksiyle gidip gelseniz ve taksiyi sınav boyunca kapıda bekletseniz, daha az para bayılacağınıza kanaat getirebilirsiniz.
  • genel olarak kolaydi fakat diger les sinavlari icin de soylendigi gibi zaman yetersizdi.
    sinavi iki bolume ayiracaklarina, oss gibi butun sorulari tek bi kitapcikta toplasalar, kimse yapamadigi sorulara 1,5 saat bonbon bakmak zorunda kalmayacak, kendi bolumunun sorularini yetistirebilecek.
    bu sacmaligin mantikli ya da mantiksiz nedenini bilen varsa soylesin lutfen.merak icerisindeyim...
  • simdiye kadarki les sinavlari gibi adaylarin ayri 90 dklar icinde 80'er sayisal ve sozel soruyu cozebilme becerilerinin olculdugu sinav. osym'yi bir kez daha takdir ettim. ayri disiplinlerden gelen insanlar ancak bu sekilde hazirlanmis sorularla test edilebilir.
  • bizlere gen biliminin tarımda hava şartlarına daha dirençli, daha dayanıklı ve orjinallerinden daha leziz sebze ve meyve yetiştirmek için kullanılmaya başlandığı gibi bir takım yararlı bilgilerde öğreten, bir kez daha ankara'da besevler semtini insan seline çeviren, sözel kısmı kpds benzeri bir yapıya kavuşturulmuş fakat yine abidik gubidik zeka soruları ile bizleri kendimizden 3 saatliğine geçirtmiş lisansüstü eğitim sınavı.
  • sınava girenlerinin yarısının laf olsun diye girdiğini, insanların paragraf sorularını gazete okur gibi tek elleriyle havaya kaldırıp okuduklarında anladığım sınav. kıymalı kaşarlı pide dilimleri de sınavı daha bi evlere şenlik yaptı. bir de taşı delen suyun gücü değil sürekliliği. ha bir de ilkokul sıralarında girdiğinizde diziniz sıkıştığı için rahatsızlık had safhada oluyor, sıra ikide bir lank lank havaya kalkıyor dizlerin hareketiyle.
  • akıllarda pide dilimleri, deniz eriştesi, gsm operatörleri ve bir türlü kıyafet beyenemeyen kız grubuyla kalmış, sayısalı bitirebilmiş birini bulursam gözünden öpeceğim sınav...
  • sayisal kisminda bir de kuru yemis sorusu vardi bu sinavin, adamlar ac karnina hazirlamislar sorulari.
  • sayisal bolumdeki kuruyemis sorusuna gelemeyen biri olarak* sayisali tamamen bitirebilen birini tanidigim sinav.
  • pide ve üzüm fındık sorularıyla gayet iştah açıcıydı bu sınav. sonuçlar açıklanınca mideme oturacağı kesin tabi. 3 farklı renkle boyanacak olan farklı sayıda katlardan oluşan evlerin hepsini dozer dayayıp yıkasım, siyah elbise giymeyi reddedip ortalığı karıştıran figen'i dövesim geldi sınavda.
hesabın var mı? giriş yap