• 19 tl'lik mesafe için gözüne kestirdiği turistten 185 tl isteyen taksici tipi.
    (bkz: orospu çocuğu taksici)
  • muhtemelen arabasına korsanı bitirdiğiniz için teşekkürler başbakanım yazısı yapıştıran, seçim zamanı rte istanbul'a geldiğinde haliç kongre merkezine gidip maymunluk yapan, sorsan dürüstlük abidesi taksici.
  • lisansi iptal edildi mi? diye merak edilen. yok lan, $aka. olsa olsa taksiciye ustun hizmet ni$ani verirler. ne de olsa yolcu duduklemek bu i$in fitratinda var.
  • " şehrin dilini öğren o zaman " diyen neandertallerin olduğu başlıktır. efendim anadilim türkçe, kullandığım para birimi türk lirası. hikaye akşam vaktinde ölü deniz-faralya arasında geçiyor. taksici 85 lira istiyor, çaresizlikten 75 liraya ikna edip gidiyoruz 5 kişi. hikayem bu kadar. bir de bunun fethiye merkez de adam başı 50 lira isteyeni var ki " bi siktir git " dedirten cinsten. ( ona binmedim gittim ölü denizdekine bindim)

    kıssadan hisse, taksiciler adam olmaz, insanımızın da adam olak gibi bir niyeti yok.

    baştan edit: bir kaç entry sonra " ama bakınız avrupada da oluyor, bu işin fıtratında var " diyecek arkadaşlar gelecek. malum iş çıkışına 1 saat var, liseler de sanırım çıkmak üzere. o zaman kardeşim " turkish hospitality " geyiğine girmeyeceksin.
  • bodrum'da yaşıyor olabilir. torba kavşağı'ndaki tarifelere bakınca insanın bodrum'a bir daha yazın gitmeyesi geliyor.
  • on üç küsür entry olmuş
    hala birisi gelip
    "beğenmiyorsan binmeyeceksin helal olsun taksiciye" yada
    "taksiciler napsın ekmek parası için direksiyon sallıyorlar üç beş kuruşun hesabını yapıyorsunuz yazık"
    dememiş. ekşi sözlük formdan düşüyor.

    tanım: analı oğullu taksicidir.
  • bas hirsiz ayak hirsiz gayet normal milli iradeye saygi lutfen.
  • benzer taksiciler jfk havaalani disinda bulunmazlar. jfk havaalani cikisinda ya da new york sehrinin herhangi bir yerinde gordugunuz new york taksileri ( yellow cab) icin jfk - borough tarifesi bellidir ve araclarda ve havaalani disinda bunu gosteren kartlar yolculara sunulur. bunun ihlali disidna taksi ehliyetine el konmaktan tutun buyuk para cezasi ve hapse kadar yolu vardir. manhattan-jfk 52 dolar + tolls sabit ucret ve diger boroughlar ise taksimetre acilarak ucretlendirilir.

    havaalani civarlarinda dursa dursa siyah taksiler ( black cab) vardir sizden fazla ucret koparmak isteyen onlar da onunde duramazlar. kan alirlar kamil.
hesabın var mı? giriş yap